Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 27, 2014

Johan Pertandingan Resensi Buku

Assalamualaikum 
sahabat² di alam maya..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi, dengan limpah kurnia daripada NYA, ALLAH swt saya berjaya memenangi tempat pertama dalam pertandingan resensi buku yang diadakan pada 2 Oktober 2014 yang lalu..
Sila baca ENTRY INI

hari kemuncak yang dinanti² adalah semalam, 26 November 2014, bertempat di Auditorium Bangunan Baru PSB.. saya menang 2 kategori semalam,
1. Tempat Pertama - Pertandingan Resensi Buku
2. Tempat ketiga - Pertandingan 5S (Workstation Individu)
3. Hadiah Saguhati - Pertandingan Bicara Q

Alhamdulillah segalanya telah tertulis, ianya milik saya, macam xpercaya pon ada..Alhamdulillah, Alhamdulillah, syukur kepada Allah Yang Maha Berkuasa. rezeki anak-anak semua..Alhamdulillah :)

rezeki Anak-anak
menempek gan hadiah jap..
kakton tolong ambilkan hadiah kite..glamer akak kite, naik pentas 3,4x hari tuh..kihkih
puan badan tak der, sebab attend Hari Konvekesyen anjuran Tadika Qhayra..so opismate tlg ambilkan..Qhayra sendiri yang konvo so nak taknak mmg kena pi la..seperti post saya dalam fb semalam, 
jadi terpilih ada kos melepas..sebagai ibu bapa ni, kompom la pilih anak² dulu kan..tak sampai hati la pulak kalo xp tgk Qhayra kan..hadiah cmna pon mmg milik saya, tp nak bahagia dan mengembirakan anak bkn mudah kan..so, sebagai seorang ibu, apa lagi yang penting selain melihat anak-anak bahagia dan gembira..hehee ayat touching
selain daripada itu, km juga menang tempat pertama pertandingan 5S, workstation bahagian Zon Nilam.
Dari kiri, cik Noraini, pemenang tempat pertama pertandingan Bicara Q, tudung pink, ketua Zon Nilam, tudung ijau, puan punya blog, tudung kelabu, Kakton, tempat kedua Bicara Q, dan tudung merah, ChikAs menang tempat ketiga Bicara Q..Alhamdulillah, kamilah juara..semuanya opismate saya..hehee

semua yang hadir, akhirnya sempat juga aku sampai ketika mereka sibuk bergambar..sampai di saat akhir, semuanya dah tamat..Alhamdulillah..


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)