Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 22, 2011

Qhayra Turns 1



Assalamualaikum 
sahabat² di alam maya..




tempek dulu picture budak yang dah cukup 1yrs old ni

pic nih masa masa kita g kenduri kat umah Maklong Niza kat telok malek..putri mama dah genap 1yrs 2dys old..hmmm dah makin besar putri mama..pastuh kita balik umah maktok, sekali lagi kita seleberit besday putri mama..yang 1st aritu kita sambut kat umah tokton..hmmm 2 kali sambut, 2 biji kek..kenapa tak percaya ker?? tak percaya tengok bukti mama da bukti tau!!
hapi besday Qhayra 1yrs old daaa:))
ha kan dah percaya..tengok2 da kan 2 kek??hehee..yg ader muka minnie tuh kita sambut kat umah tokton..yang kek ke2 tuh kita seleberit kat umah maktok pulak..kan dah cakap tadi..tak percaya sangat..hehee


at Joe Cendol Pulut - singgah mkn masa blik ke Sintok

hari yang sama cuma masa yang berbeza. masa ni ondaway nak balik sintok,singgah makan kejap, then trus blik..makan siap² kang balik tak pikir dah bab makan..kihkih. kebetulan dekat kedai makan tu ada buai bagai, suka la ek anak mama main dulu kan..apa lagi qenyeh sampay telinga tayang abes gigi 4batang dia tu..hehee


15Mei 2009
 hmmm..inilah bike baru putri mama..leh kira adiah sebeday la yerr..tapi bike ni papa n mama beli awai lagi.. aci la ek..hehee.. aik Amad pon ader??hehee..amad tecik lagi masa nih..kan putri mama lahir dulu of couse lerr amad tecik lagi drpd putri mama..ayong Una n angah Uni pon ader..hehee..

01 November 2009 at Tmn Rusa Universiti
saja jenjalan tgk rusa. putri mama kan baru dapat kaki..
apa lagi kan jalan ikut kaki dia je nak bejalan mana pon.. 
so kasi mama n papa dapat la bersantai juga..
27 November 2009
 pic nih adalah kenangan semasa hari raya korban..masa nih maktok takdak..dia g Mekah menunaikan haji..tinggal paksu n maklong di umah..cian diaorg beraya tanpa maktok disisi..last2 paksu n maklong ikut kita beraya di umah tokton..huhuu..keesokkan arinyer, kita ke umah TokSu at Bukit Besar..tokSu da buat korban ckit..adusss asal ari raya korban jerrr, sumenyer daging sampai sakit kepala mama nih..sabo jelahh

dalam keta ondaway nk g umah tok su..hehee

pic nih kenangan masa kita bawak
paksu n maklong ke Lye Huat Garden..

Putri mama with patung gajah yang cumeiii..
dah makin besar anak mama..makin besar makin bijak. 
smg menjadi anak solehah ya, taat kepada perintah ALLAH dan RasulNya.
smg ALLAH kurniakan kebijaksanan dan kecerdikkan buat putri mama, sehingga berjaya dunia dan akhirat. Ameen :)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: