Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 22, 2011

Famili Dinner

cite nih sebenornya miggu lepas punya..tapi mama tak sempat nak nulis..nih baru berkesempatan..hehee..tima kaseh tak terhingga wat pakNgah, angah n amad coz sudi ambik adek n mama balik kampung...wahh bestnyerr..hampir 1bln mama n Qhayra tak dapat balik..memandangkan mama yang giler nak wat OT di samping keta yang kematian roadtaxnyerr..hahaa..tak dapat renew lagi coz mengalami masalah tut-tut..huhuu..tapi sekarang dah okies..buleh balik kampung sendiri daaa..hehee..tak dilupakan jugak buat wan tersayang coz sudi mengantor mama n Qhayra pulang umah..terharu bebenorr mama..tak sangka pulak wan sudi menolong kita..barangkali wan n tok pon rindukan mama dan of course telebih rindu gan putri mama cayunk..sebelum wan ngator kita pulang, wan n tok g kangar dulu umah ayong, memandangkan si abang sulong duk sms mama tak henti2 suh mai..so wan n tok  pon bawak kita berdua ke umah ayong..lama kita tak sampai..last sampai dulu masa ayong pregnant tak hinggat bila..huhuu..pastuh kita semua g dinner hijrah..kedai makan area umah ayong..huhuu..masak dak jugakk..punya la lambat bebenor sampai makanan tuh..fuhh penat menunggu jew, makan tak tera mana pon..bukan pa mama nih duk hinggat rumah nuh..huhuu..rindukan seorang yang duk kat umah bersendirian..hehee..

wan, abg sulong n ayong..
tokton n cucu wan..
dah ready lama, tapi ayong lambat snap..
peace tak jadi la cayunk..huhuu
ayah (paklong) sbuk bebenorrrr
eee..bulatnyerrr mata bb
ngantok tapi mata still lagi bulat..hahaa
cucu wan yang cumeiii..
hahaa..muka comot ayong tak dan ready
bb Nisrin yg cumeiii..
notty gurl mama..geram aku..!!
sotong goreng tepung
siakap 3 rasa
sup ekor
masa dinner nih amad sefamili tak dak bersama..diorang dah balik Bukit Besar, umah tok rodiah amad..hehee..papa pulak jadi gat (pengawal keselatan) di rumah yang tak rasmi, so tak join lerrr..kalo diorang ader lagi best kan..takper2..nanti kita buat famili meeting lagi yerr..kumpul semua orang reramai..hehee..thanx ayong coz open table malam tuh..murah rezeki ayong..Amin

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: