Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 25, 2011

Sepetang Bersama

21 Mei 11 : Pada suatu petang yang agak boring..di kala putri mama n papa tidor, mama kesunyian dan kebosanan so sesaja jer try sms Cik Ton..mama tanya dia samada balik kampung ke tak..tup2 mesej yang diantar dibalas..huhuu..terkejut besor mama..rupanya cik Ton tak balik kampung pon..huhuu..dia kalo ada di kampung tak tau la nset dia tak kat mana..col or sms langsung tak dilayan..bila di umah dia dapat la pulak bila di sms tuh..mama saja jer nak kasi buah pelam kat lakang umah kita tuh kat dia..dia pon kaki menyicah jugak..saja ler pelawa p la..hehee..Rupanya masa mama sms dia pun boring kat umah..maklum ler jadik bujang seron sementara..haha..jangan marah yer cik ton..tula cik ton juai mahai bila cik yed ajak balik kampung cikton tak nak..kang dah tinggal gan anak2 jew..huhuu..naseb lorr..sms mama dibalas, plan secara tak langsung kitorang bersama anak2 kite g lepak at Taman Rusa..mana lagi kalo bukan tmn rusa uum lorr..tak jauh pon dari rumah..best jugak petang tuh..rusa2 tak juai mahai dah..kalo tak dak roti tak layan lerr..belagak sungguh rusa2 nih..mayb lapor kot..kita kasi daun jew belasah terus..mau tak sekarang kan student dah stat cuti so tak dak org la nak kasi rusa tuh makan..baru tau ko rusa juai mahai sgt..kan dah kena..hehee..snap pic tak dilupesss..hehee

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: