Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 25, 2011

Thankz Papa

n3 nih dah lama dah..tanda terima kaseh mama kena post jugak sebagai kenangan kita..huhuu..arituh 24-30 April 2011 papa ke Sabah..retreat jabatan dan lawatan sambil bekerja..bestnyerr papa..sapa yg paling jeles adalah mama..hahaa..jeles bebenor lerr dah p tinggal kita ber2 jew tinggal di rumah..huhu kesian..n3 nih nak cite pasai souvenir papa bawa balik dari Sabah..walaupon tak semahal n tak sehebat mana, tapi ianyerr tetap berharga buat mama dan adek..terima kaseh papa..hehee
tu dia..posing baju from Sabah..
model mama selamanyerr..

m pon baju from Sabah..Qhayra palin suka pakai baju nih..mugkin kerana baju nih ada kura2 besar..dia suka sungguh..asyek2 ckp "adek nak pakai baju kura2"..dahla baju tuh putih pakai dek Qhayra nih abis naik kala krim dah..huhuu dah bekenan sangat kena bagi pakai jugak lerr..image tak berapa nampak la..dah sibuk nak naik walker tuh..perasaan kata dia tuh bb la..tak malu sguh..last2 mama sembunyi n bagi bb Nisrin pinjam..kalo dilatu dek Qhayra lingkup jawabnyer..hehee..sabo jelah..
ini mama punya..tapi kasi adek jugak la yg posing..hehe..mama kan pemalu..hahaa..jangan marah ek dengan kenyataan mama tuh..tapi hakikatnyerr benar..da masa kita kena malu dan ada masa kita tak perlu malu..huhuu..ermmm..mama pun dapat jugak t-shirt from Sabah cuma tak snap..semalam masa mama ingat nk write post nih, baju pulak da kat kampung coz baru2 nih mama balik kampung pakai baju tuh..lupa pulak nak bawak balik..hehee..xper2 mama just cite jew..t-shirt berwana itam n ada tulisan sabah borneo n apa lagi nath..huhu..apapon terima kaseh bebenyak papa..mama dan adek suke bebenor..toce2:))
Qhayra dapat warna pink
chumeii tak adek??hehee

ala2 malu2 pulak..hehee..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

1 comment:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. comel budak... singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com