Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 18, 2011

Nora Elena Lagikkk..!!

Nora Elena : Scene yang dipotong dalam episod akhir


Amaran awal : Scene ini telah dipotong penerbit atas sebab-sebab tertentu. Scene ini adalah dalam episod terakhir. Tak tahu kenapa ia dipotong, tapi jelas, apabila scene ini dipotong, kelihatan perjalanan cerita menjadi pelik!

Tak pelik macam mana, kenapa baby yang dibuang yvone dari kereta adalah sebenarnya patung dan selepas itu polis dengan cepatnya menangkap mereka berdua walhal road block kat depan. Ya, sanga pelik. Khas untuk pembaca blog ini, saksikan scene yang dipotong itu!
Amacam? nampak lebih teratur kan jalan cerita dia camni. hehe. Mungkin sebab syok sendiri membuatkan penerbit potong scene diatas. Jangan lupa juga untuk baca..


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

4 comments:

shaffique said...

tak suka nora elena. suka siti saleha. ;)


My latest entry : Logo Jenama Popular Yang Terbalik

ieda kalida said...

salam..kak...ieda da cube add fb akak..p xbole pown :(

dayahnisme.df said...

lawak btol. tinggi imaginasi u.

HAKMI said...

tengok memula tu aku dah agak dah, mesti kerja grimjow....kalo ada komik strip tentang pilem ato drama...diala orangnya jadi tok dalang...huhuhu