Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 15, 2011

So Tired..!!

tu dia muka mama yang keletihan, kepenatan, kesakitan, kepeningan dan macam2 lagi..skarang nih mama sibuk bebenor lerr..pagi petang ader tranning, kes dah jadik wakil university ke pelawanan Intervesity..letih beb..dah lama tinggal benda alah nih semua..last mama join masa sukan staf uum jew, tahun 2009..balik dari games nih terus mama tak dapat jalan lorrr..krem kaki siot..masa tuh Qhayra baru 7mnth kalo tak salah mama..masakan baru lagi abis pantang kata orang, urat pon tak elok lagik bila dah gediksss sangat nak join nih la akibatnyerr kena tanggung sendiri, balik kampung panggil bidan tulun uratkan..hahaa..amek ko!!nih dah stat balik dah, mulalah lerr..macam besa sakit abis urat2 nih tak tau nak abaq..melainkan bersabooo jelah..huhuu..alangkah sedihnyerr :((
bertolak ke UTEM, Melaka 07 Julai nih..so masa ader masa lagik 2week lbh kurang, jadik kena tranning bersungguh2..Sesungguhnye usaha tangga kejayaan..kata orang sakit urat mengurat nih sekejap saja  coz mama dah tinggal lama benda tuh..cekang abis urat2 kaki nih..sabo2..arap2 esok or lusa baik la kaki mama nih..hehee..muga2 mama dapatlah membawa nama university di sana..hopefully lerr..hehee..tapi yang sedih n memeningkan kepala bila mama nak tinggalkan putri kesayangan mama yg sorang tuh..masakan mama tak pernah tinggal putri mama nih..macamna la ek..arap2 dia ok lah tinggal gan papa..
sebelum gi Melaka, 26-28 Jun mama kena pulak gi kursus kat Pendang..3hr tinggal anak mama lagik..asyek kena tinggal jew dia..cian dia..nak wat cmana mama pergi bukan utk bersukaria, pergi atas urusan kerja la sayang..arap sayang paham!!sayang mama kan gud gurl..opsss..lupes plak nak cakap acara apa yang mama join..hehehee..kalo dah sakit kaki n hampir krem kaki selalu acara aperr??lu pikirlah sendiri..wakakaa:P

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: