Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 27, 2011

Our Anniversary 4yrs (20072011)

mama tunggu nak masukkan cite mama gi Melaka lorr, tapi tak dapat nak masukkan lagi coz pic tuh ader gan kawan mama, so post tuh tertangguh sampai ke harini..Ingatkan arini bley masukkan post tuh, hmmm kawan mama plak betugas kat Pusat Islam..huhuu..habuan lorr..


Memandangkan blog nih dah banyak hari tiada post baru, so mama nak masukkan semalam punyer cite..tak dak cite apapon cuma mama sekluarga gi makan KFC jew..KFC lagikkk!!! Mama tataw nak makan apa sebenaqnya, so papa nak makan pocketfull, jadi kfc menjadi pilihan..tetiba jew rasa nak makan kek..mama pon bersuara nak makan kek..hmmm, bukan tak kenai anak mama yang sorang nih, tak boleh sebut apapon, mesti nanak punyerr..kek dah beli, bila dah beli mama terasa plak nak makan char kuetaow..fikiran papa pon berubah nkgi makan kuetaow pulak..tapi cik Qhayra plak takmau..kan awai tuh dah gtau nak gi kfc, jadinyerr memang kena p la..so akhirnyerr, KFC jugak pilihan kami..huhuu
 gedik santai..posing jap dalam keta..masa nih papa singgah dekat kedai buat kunci opis..hahaa..cik Qhayra ikut papa so mama pon bergedik sorang2 berposing..hakhak
 dah sampai kfc, siap gan beli kek lagikkk..
 ala, papa tuh tak sabo dah nak makan tuh..
muka control nsem gan perut duk menyanyi2 lagu keroncong..
hakhak
 papa beloved mama n cik Qhayra cayunk..Love papa so much:))
 Qhayra cayunk pulak beloved mama n papa la..
sapa lagikkk..hehee..Love Qhayra so much jugakk..
 cik Qhayra dah berpuas ati dapat makan kfc, bukan aperr, dia nanak sangat toys tranformerr yang Bumblebee tuh..bila mama tanya staf kfc tuh, rupanya memang "Bee" tak sampai..huhuu..cian anak mama..tapi paling mama kesian mama sendiri, mama yang pulun nanak sebenaqnya..hahaha..sedih..hmmm cedih..cedih..cedih..(upin gan ipin kata)
 mama gedik nak posing jugak..hahaa..tak sesuai la mama..huhuu
 jemput makan semua..ini jew yang di order..snack plate + pocketful + chicky meal..
 cik Qhayra punya kek..
"Hepy Anniversary Eran & Ekin with Qhayra"
papa yang banyak pic..mama tak banyak pon..huhuuu
 semuga Anniversary taun depan lebih bermakna dengan kehadiran orang baru..ha korang tertanya apasal mama cakap gitu..hakhak..tak dak apa2pon, cuma mama n papa teringin nanak Qhayra "Junior" hehee..Ameen..


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: