Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, July 3, 2011

Pecah Panggung :Tranformers3 Dark of the Moon


semalam punya cite nih..hahaa..akhirnyerr, berjaya jugak mama gi nengok wayang cite atas nih..wahhh..mmg best gilo lorrr..saat nih mama rasa bujang seketika, tanpa Qhayra n papa di sisi..hehee..jaangan marah ek papa, nanti kena juai..tak sia2 mama beria2 nak gi tengok..mujurlah mama dapat hubby yg sporting n anak yang baek..huhuu..Thanx to Angah Syuhada coz sudi nemankan mama..yeahhhh...
kitorg gi nengok kui 3.15pm, @Alor Star Mall..ramai orang beb..mmg pecah panggung..mama gi beratur beli tiket nih seawal 11pg..masa gi tanya tuh, waktu tayangan da kui 12.15pm, 3.15pm, 9mlm n midnite.. jam 12.15pm dah mmg penuh..yang tak penuh lagi jam 9mlm n midnite..hmm paham2 jelah nak tgk malam nih..susah ckit, bkn pa jadi kalut gan mama pulak nak balik Sintok lagi, last2 kak juai tiket tuh cakap ader tapi seat depan jam 3.15pm, tanpa berfikir panjang  mama amek jugak lerr..dapat jugak tgk walaupon seat depan skali..huhuu


 tiket yang dibeli seawal 11pg..hahaa..
semangat nak tgk cite nih punya pasai..kihkih..
seat depan pon seat depan lorrr..
sabo jelah..
 angah Syuhada posing jap gan Bumblebee..
 ala cm besa la takkan nak kasi angah Syuhada jew..
mama pon nak posing gan Bumblebee jugak..hehee
terbaekkkk..
ehhh, Optimus Prime pon aderr.
optimus lerr hero autobot..
sempat lagik ek mama berposing gan hero noh..
opsss, posing tuh penting..hahaa


maaflah yerr, mama tak reti nak cite balik..korang kena tengok lerr..apapon, mama gerenti cite nih memang best..tak puaih mama nengok kat panggung nih..memang nak kena beli jugak Dvd cite nih..kalo korang nak tau, transformer 2 tuh mama ulang tengok lebih drpd 10 kali..hahaa..kadang2 sampay kena psiko Cik Qhayra kes nak nengok cite tuh punya pasai..nasebaek anak mama yang baek nih termakan jugak pujukan mama tuh..hmm, baru dapat info dari member, katanya kalo nak beli dvd tgk dia nulis blu-ray, kualiti gambaq lebih cantek..hmmm, tenkiu ek kwn2 atas infomasi korang tuh..mama nih bukanyer tahu sangat pon..men belasah jew..hehee..tak sabo nih nak beli dah nih..nak tengok bagi puaih ckit..ulang lebih 10kali baru best..hahaaa..kalo korang tak percaya jum tengok triller bawah nih..tgk triller pon mmg dah tau cite nih best..maaf yer youtube tak bley buka, paham2 jelah, dah kena block..huhuu..klik image unuk tengok ek..layannzzz:))

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

2 comments:

AZTIQAH said...

wua!!!tak tgk lgi cerita nieyh

Miziey said...

ok la tu.. i x tengok lagi nih.. huuuaa~