Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 2, 2011

Merapu Sesorang

masuk keja arini agak bersemangat la ckit..mungkin sebab cuti panjang kot??tup2 semangat putus di kala masuk keja wat keja sorang2..adusss..kecian mama..CikAs n CikJat cuti la pulokkk..huhuu..naseb badan lorr..padan gan muka ari ahad tuh mama dah cuti so time orang lain plak cuti hahaa..bila tahap kebusanan melanda, mama pon aper lagi  berblogging lorrr jawab dia..jari2 pon pantas menaip apa di fikiran..mama trigin nak post cite gi Melaka tuh, apasal la idea tak kuar ntah, idea lain kluaq la pulak..hmmm..macam2 hal..
sehari sebelum kita sume menyambut puasa, malam tuh mama,papa n Qhayra serta maktok sekluarga terjah lorr Tesco at Stargate yang baru buka tuh..hehee..Qhayra lorr beria bebenor nakgi situ..mama pon aper lagi tumpang lorr 2 kaki nih ha..pada pandangan mama la,   mama lebih sukakan tesco yg lama berbanding tesco baru tuh, macam mana nk cakap ntah, tesco baru tuh macam gudang pon ader berbanding tesco lama..huhuu..ntah la ini baru 1st time pi kan?harga barang pon lebih kureng jew gan tesco lama, kot2 la baru buka ader promosi, tak jugak..hehee..tataw kot sebab mama tak beli barang yang ader promosi..opsss, ader promosi pampers cikQhayra pakai, tapi saiznya pulak tak dak offer..susu pon ader offer , tapi bukan susu cik Qhayra, susu Muhammad ader..huhuu, macam tuh la..hehee..mama best tesco lama lagi lorrr, agak teratur, banyak barang n tak sempit sangat la..sempit ka tesco baru tuh??ka sempit tuh pasai orang ramai sama kot, tataw la nak cakap, mama tak berkenan la tesco tuh..tapi malam tuh jugak mama try sizzling yee mee kat food court citu..bley tahan la..sesak2 bley makan kat citu..
mama nih nak cite aper nih..mama pon tataw la..duk merapu sesorang nih..adussss..penat lor cakap sorang2..oklah, mau sambung kerja..huhuu

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: