Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, August 15, 2011

My New "JAPAN"

hehee..Alhamdulillah, akhirnya mama tak perlu lagi bersusah payah membasuh baju manual..dah dapat jepun yang bley tulun basuhkan baju tuk mama..huhuu..sebelum nih korea yang basuh, tapi korea tuh tak tahan lama..sekarang udah rosak..hmmm, sebelum dapat beli jepun nih mama agak penat jugak lorr..mau tak nyerr kena spin baju gan tangan..huhh, macam nak tercabut skru tangan nih..tapi sekarang tak perlu susah dah..hanya perlu tekan n duk rileks tanpa perlu buka paip n beberapa minit jew mama dah bley sidai baju terus..
 terima kaseh sesangat buat papa cayunk coz belikan washing mechine automatik tuk mama..kalo la ader mesin sidai n lipat baju lagi untung orag pompoan nih kan..huhuu, ader kew? Jepun tak dak nak cipta lagi kot..hahaa, apapun mama bersyukur dengan apa yang ada..hehee..baru2 nih mama dengar ceramah anjuran opis mama sendiri..
kata Ustaz tuh, para isteri tak perlu bersunggut segala penat jerih yang dilakukan kerana penat jerih n titik peluh tersebut adalah pendiding kepada api neraka..so para ibu2, n isteri2 baik mama sendiri, perlulah muhasabah diri..
ini la rope Jepun mama..
hehee..papa semangat bebenor semalam..dia tang basuh semua baju2 semalam..heheee sampaikan mama bangun pagi nih tak celuih penyidai tuh..lawak sguh..mentang2la tak payah tunggu..cite masa memula nak guna lawak jugak la..masakan mama n papa duk guna hok manual jew, semalam tak reti guna jepun sampaikan kena col ayong..huhuu..masa buka pili air tuh, duk heran awat air tak kuar, ingatkan paip air tuh sumbat, rupanye, hmmmm, kena on dulu pastuh tekan button water level..'Perak' sungguh noh..lawak2..
masa pon dah cukup..mau pulang sudahh..
dalam fikiran nih tataw lagi nak masak petang nih..
selamat berbuka semua..
adiossss:)))

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

No comments: