Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 1, 2011

Mengulit Kenangan Part II

hye all,
terasa plak nk layan jiwang arini..
nak mengulit kenangan la..
bukan apa duk sesaja nih sambil belek gambo2 lama tup2 terjumpa pic nih..hehee
dan2 la gediksssss nak post n3 nih..
masa nih baru 2mnth mama n papa tawen..
tgk2 inai masih di jari la..hahaa..
kitaorg kawen atas dasar cinta la..bukan la pilihan org2a..
jarang dah kite dengaq perkahwinan skrunk nih org2a pilih kan??
ader tuh aderr cuma tak banyak..
nikah 2bln terus pregnant..
taa raaaaaa..
pic nih masa mama n papa gi penang, depan QueensBay kalo tak salah..huhuu masa nih pewut mama dah 7bln dahhh..bb pon dah tau jantina dahhh..of kos la gurl..masa doktot scan terus dia gtau bb mama gurl..but mama tak confident smpy la bb nih kuar..mmg betoi la doktot tuh cakap..mama duk rasa cm boy jah..kan org tua2 ckap, kalo pilihan kite warna biru masa nk pilih wat cadar bb tuh kemungkinan bb kite lelaki..nak tau kenapa coz masa papa beli kain nk wat cadar tuh papa beli wana biru..masa tuh mama tak turun keta, tak layat la..so mama suh jew papa beli jew x kisah la warna apa pon..tak sangka plak papa amek warna biru..pastu ader jugak skali tuh, masa kitorg cari baju bb mama beli satu set warna biru..mama bekenan gan baju tuh coz nmpk kiut sangat..baju rompers, ader topi, sarung tangan n kaki, rupanya baju tuh mmg khas tuh bb boy, coz ada mickey mouse..mama tak sedar langsung smpy cikQhayra dilahirkan n lepas pantang baru mama prasan..hahaa..mama bukannya duk belek baju tuh pon, masa nak kasi Qhayra pakai dalam pantang tak brapa sesuai la gan bb masakan baju tuh susah ckit nk pakai, bb kan lembut lagi tak brapa sesaui nk pakai romper tangan panjang tuh..huhuu lawak betoi kan?? tuh la org ckp masa 1st bb nih la kita banyak belajaq..InsyAllah for 2nd bb nih mama lebih tau kot..pengalaman mendewasa n mematangkan kita kan..hehee..PEACE :P

noted :  
 moment yang paling tak dapat dilupakan, tak bisa digambarkan dengan kata2..hanya pengalaman yang masih segar dalam ingtan ;)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

2 comments:

CintaZulaikha said...

sekeping gambo boleh merungkai segalanya..windu dendam kut ngn laki, walaupon laki ada jak kat sblah..hehe

wan nurul hezrina said...

wahhh sweetnyer masa nie=)sekali kuar mmg toll baby gurl yang cumil mcm mamanyer=)