Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 14, 2011

Semalam punyerrr Cerita


sedang duk tengok cite Tranformer petang kemarin cik Qhayra tanya soklan nih..
Qhayra : mama, pasaipa Allah tak bagi bb kt kita lagi?? 

(masa tuh, ada jugak part yg ader bb tuh, ala masa si soldier duk webcam gan wife n bb dia tuh..kalo korang xpasan tgk balik..tranformer 2 tau bukan yang terbaru nih..)

mama   : hmmmm, xdak rezeki lagi..
Qhayra : pasaipa Allah xbg rezeki lagi??

(dalam blurrr..mama tak tau nk jawab pa..last2)
Mama   : pasai Allah x bagi lagi laaaaa..
Qhayra : bila Allah nak bagi kat kita??
mama   : mama pon tatau la bila dik oiiii..
Qhayra : pasaipa Allah bg rezeki dah kat Amad??

(Amad sepupu cikQhayra, anak kpd kakak mama..diorg sebaya, tp Amad dah ader bb baru, Muaz namanya, mama masih lagi blurr taktau nak jawab)

kata2 cikQhayra sebelum nih : "cian adeq duk main sorang2"

 CikQhayra, 1 hari nanti kamu akan paham..bukan mama xnak bb tuh tapi masih belum ader rezeki..hehee..mungkin ader hikmah di setiap kejadian..mama masih lagi menanti saat2 tuh..bukan xdak ati nk pregnant lagi, tapi tuhla jawapan mama.."takdak rezeki lagi"..hehee

noted :
semuga Allah mempercepatkan 
doa cikQhayra..Amin :))

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

7 comments:

CintaZulaikha said...

keadaan akak sama ngn keadaan saya sekarang..sedey ku tgk anak main sowg2, tader mem.

tp tulah, tader rzki lagi, nak buat camne..semua pon Allah yg tentukan..

lia said...

pandainya Qhayra mintak adik.. siap wat ayat touching lagi ;p

Deq's Qienz said...

@CintaZulaikhaxperlah akak..ada hikmah semua tuh..byk2 besabar yer..

Deq's Qienz said...

@lia ank2 sy nih agk demand ckit..mcm2 dia nak..hehee..sabo jelah :)

EnciK AxixOu said...

CikQhayra 2 umo wpe taun??

Deq's Qienz said...

@EnciK AxixOu 3thn tahun depan bulan 5 masuk 4thn :))

wan nurul hezrina said...

dia dah bagi green light tuh mama..hehe budak baya qhaira mmg akan banyakkk tanya..hehe