Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 27, 2012

Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah

Assalamualaikum all^^

seronok² bw arini terjumpa n3 Tentang Kita about segmen : Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah..then, mama pon terasa nak join..kalah or menang belakang kira ek..support kawan² yang pentingn i'm ikhlas oke.. Sehinggat saya ini kali ke3 *alohh baru 3kali..hikhik


actually, saya bukan pndy aka tak reti pon nak post n3 utk bersegmen nih..but, i try my best..*hehee, pulun betoi, org kedah kata..


jum kawan² pakat support Nurul Aisyah..
syarat² penyertaan adalah seperti berikut :
1. Follow blog saya dan Blogger Mystery dan juga Syuhada
2. Buat satu entry dgn tajuk "Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah" dan letak banner di atas.
3. Tinggalkan link korang di bahagian komen.
4. Klik iklan dalam blog saya ni kalau sudi :) kalau sudi laaa..klik je hehe
5. BW n follow semua peserta yang join segmen ni.

baiknya cik Nurul nihhh buat segmen tuk support member² yang lain..hikhik..semuga niat murni anda berjaya yerr..gud luck :))


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

4 comments:

Inas Syuhaidah said...

Singgah , same segmen

Amanina said...

singgah dan follow, dr segmen sama :)

aReLaN said...

singgah & follow dari segmen sama.hehehe...salam perkenalan

9n0L4 said...

dtg dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html