Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 25, 2012

Segmen : Blogwalking Sampai Lebam


Assalamualaikum all^^
peace yooo..!!

sedang busan² melayan tenet, jalan² santai kelebek blog owglen, tiba² jew terjumpa 1 blog nihhh..hahahaa..segmen : blogwalking sampai lebam dehhh..baca ke tajuk tuh takut gak nk join, hahaa satg lebam sguh jenuh jawab gan incik hubby pulakkk.hahhaa..*lawak jew Mrs Erry aka Deqla Manjew..ermm deqla : namanya saya Deq's Qien aka Mama Qhayra..hehee..dekat² dah nama tuhhh..kot² nak jadi rezeki ke mana la nak tau kan?? tpup maxis 10inggit la jawabnyerr..eheheee*gan penuh harapan agar terpilih

dimana saya terjumpa blog nih, jawapanya bila saya ke blog Bunga Hati, then ternampak Mrs Erry punya blog di sidebarnya, then terasa nak buka coz nampak menarik jew Mrs Erry punya blog..buka² tgk mmg saya tertarik, then terus nak join dis segmen..

for da 1st time nyer, saya join segmen dehhh..*reti ka aku nihhh???ahhh, blasah jew..andai ader rezeki ader la..takdak pon tak perr..hikhik
bila saya terbaca yang Deqla nih pon 1st time wat segmen, saya pon terpanggil nak join dis contest..hukhuk..oke, taknak bebel lebih² now, saya nak war² agar anda jua men"join"kan diri anda tuh segmen nihhh..

 nak join : klik HERE
alolooo..cumei header dia ekk..suke tgk..so sweettttt..semuga Deqla kekal bahagia bersama pasangan anda..Ameen*bukan ampu kasi menang yerr, ikhlas saya mendoakan anda..peace yoo^^

kenapa korang harus ke blog saya??  
  1. saya punya n3 base on my own experience*superbbb gituhhh
2. true story  *my life journey as a student, n also as a mummy n wife
3. my great opinion about attitude in da world.

mangsa tag saya seterusnya adalah Gadis World n Cik Yana.. saya tag diorg coz diorg adalah my opismate..yeahhhh..love u all..muahhh..muahhhh..

p/s : maaf coz mgambil masa anda tuk baca n3 yang panjang lebar..*excited u..hikhik

sekian^^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

9 comments:

@ deqla manjew said...

hihi...terima ksh join segmen..xpe dear kalo pjg2 pun..lg deqla suka...good luck k... :)

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg same. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

are_lin@yu said...

tahniah anda menang ;-)

Arina Shamsul said...

tahniah :) kamu bertuah dear :)

Yumida said...

congrats sis..terpilih jd pemenang segmen deqla ni :)

Deqla manjew said...

dear, tahniah yer.. minta beri no fon ya..nnti deqla trs send no reload atau trs sja reload ke no awk.. tlg beri line apa skali yg awk guna yer.. :)

Chic Na said...

tahniah menang segmen deqla. :)

~Sweet Honesty~ said...

tahniahhh..memang segmen yeaa...

Cinta Misteri said...

Suka juga...ni xtravaganza winer ni..★★