Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 27, 2012

Segmen Eza : Jalinan Kasih Seblogger

Assalamualaikum all^^

today, mama giler bw + join segmen..whatever u want to say..saya tetap gan pendirian saya tuk join contest Miss Eza nih..hahaa.*giler btoi mama nihh..arini mama dah join 3 segmen..errrghhh btoi ka nihh??..ini merupakan segmen ke4 mama join..hukhuk

tengok pada title pon dah besttt..that y mama merajinkan jari jemari mama tonite tuk join dis segmen..hehee..almaklum la keja malam² gini la..busan sesgt..dari duk menung kosong kat konter nih lebih baek mama wat exercise gan mengerakkan jari² yg dah 2hari tak gerak (menaip)..jum korang pon join jugak ek..

Klik Banner

oke all, join tau jgn tak join..love u all..muahhhh..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

2 comments:

Eza Boom Boom said...

Mekaseh Mama :) Eza dah follow dan nak letak kat bloglist :D Hihi. Mekaseh so much! :) Mama peserta pertama. Moga ada manfaat untuk kta semua :)

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-eza-jalinan-kasih-seblogger.html

Salam ziarah smabil follow..jom ke blog saya..
dari segmen yang sama..baru nak round2.. ^_^