Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 25, 2012

Agak² Ader Tak Owang Nk Tempah

AsSalamualaikum all n camat tengah Hari^^
peace yo..!!

saya nak tanya korang..
pd pendapat korang la kan??
ader tak kwn² nk
kalo saya buka tempahan utk edit blog..

edit dr segi :
1. kekemasan
2. wat drop down utk bloglist
3. wat freebies
4. dan lain² la..

agak²nya ader tak owg nak mintaq tlg sya..
ala bukan mahal pon,..hehee

tlg bagi cadangan sat??
heheee

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

32 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

ada kot.. sis try lah buka tempahan..kot2 ada yg tertarik dgn tawaran sis :)

cikeyrah said...

akak nak bukak tempahan ker?

Encik Suami said...

nak..nak..sy nak tempah.
siriyes.bile nak bukak tempahan?

izan mama mia said...

ooo...pandai edit blog gak..baguslah..mesti ada yg nak tempah tuu...blog ini pun cantik..

Cinta Misteri said...

Eh msti ada kot. Nanti CiM tolong promotkn. Coz ada couzin tu dh baper kali suruh buatkn (buatkn trus ok, dia tinggal blaja nk guna je), tp CiM mmg seriously tk smpt nk buatkn dia.

Wanieys said...

try buka dulu tempahan maybe ada org yg nk tempah...xcuba xtahu huhu

mama aryan said...

try la..akak ni x pandai bab2 nak mengedit blog,yg ado tu pun x semenggah mana..hehe

Encik Suami said...

masih ada lagi yg perlu dibuat kemasan dlm blog saya.

fieda said...

insyaallah ada nanti tu..dapatlah buat side income..

eB said...

ader rasernyer. try la :)

ieda said...

kalau adik nak buat , akk rasa sure ada yg berminat
akk nak jadi org pertama
minta tlg buatkan signature utk akk letak dlm post ekeke .. sblm nie buat , x tahu kenapa dia dah macam x leh gune huhuhu

9n0L4 said...

ade insha Allah. belum try belum tahuuuuuuu. ;)

IntaNBerliaN said...

iNSYAaLLAH.. ADA KOT.. KALAU MURAH2 MESTI ADA YG NAK.. LBH2 LG YG BARU BUat blog.. :-)

*sorry tulisan besar la plak.. xperasan.. hihii

lia said...

blog lia dulu, both kawan blogger tolong buatkan.. tolong berupah tp mmg puas hati...

rasanyer boleh on jer idea nih ;)

eintan nurfuzie said...

insyallah..
tapi lebihkan promosi...

Che Rosliza Che mat said...

Insya Allah ada...Cik rose pulak tak pernah gi tahu dalam blog nak ambik tempahan edit blog...kalau ada dorang nak buat tempahan...add kat FB jer hihihi..

are_lin@yu said...

listkan harga dear..insyaAllah ada..hehe

Deqla manjew said...

try la mesti ada tuuu.... amboiii pndai DQ ni..kalo DL mmg x pndai...huhuhu

Pn. Sheila@CC said...

InsyaAllah mesti ada... rajin sungguh no... hehe

ieedaz @ mama_isha said...

pandai tu edit2 blog ni..cubala bukak tempahan..silap2 sy pun nak tempah nanti :)

CheNamNam said...

Ader tue InsyaAllah.Cubalahhh kiter takkan tahu selagi kiter tak cuba dan uji kemampuan kiter kann...

yang peting kena buat promosi sikitlah supaya orang tahu kat sini boleh edit blogg...gud luck k..:)

MamaEma said...

INSYAALLAH akan ada..janji harganya berpatutan..

Si Matatajam said...

Mesti ada yg berminat tu. Wat promo kat fb blogger secara besar besaran. Mesti ada yg sangkut dear..

shera said...

belum cuba belum tau . Cer cuba ! Cer cuba ! hihi

Chic Na said...

belum cuba belum tau. buat je dulu. kite support awak. ;)

delarocha said...

u never try, u never know... tak salah mencuba.

LYAfrina said...

cuba dulu..blum cuba blum tahukan..

ctro said...

nak cekapkn kg buat la blog aku..jgn semak2 dh la, sat gi terus xda sale..

Kancil 8349 said...

ada juga tu...

LiYa HaNiF :: said...

try je ... ^_^

Zie said...

Insyallah ada tu...

wan nurul hezrina said...

kena buat promosi cket...insyaallah adlah tuh tuk edit2 blog