Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 18, 2012

Design Blog


Assalamualaikum all^^

1st of all, saya mintaq maaf byk² gan korang semua..saya tak sempat nk BW arini coz ader masalah blog nih ckit..saya sedang design blog saya semula..huhuu sedih banyak yag ilang terutama skali saya terpaksa mencari semula bloglist saya..teramatlah sedih..sabaq² semua tuh kita yang buat..arrrrr, saya dah tak dak mood nk BW..dah reply komen kawan² semua pon dah takdak mood teramat² sangat..

korang tunggu ek, bila semua dah settel, secara automatiknya mood saya kembali..

dengan sedihnya, saya nak myibukkan diri dengan godek my blog..wuaaaaaaa :'(

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

11 comments:

Chic Na said...

selamat mendesign. tak sabar nk tgk blog berwajah baru. :)

Wanieys said...

cm mana boleh hilang habis....xper slow2 la hehe

izan mama mia said...

slmt mengodek blog..saya pun sama ..arrrgghh..camana boleh terdelete..nak kena setting semula...

Deqla manjew said...

design la byk2 dear..hihi..

wan nurul hezrina said...

dah sangat cantik dah blognie..suka pink=)

Arina Shamsul said...

buat pelan2 dengan kasih sayang ye dear,baru puas hati..hehehe


good luck :)

deno said...

wah rezeki tu... mesti cantik design tu! :)

IntaNBerliaN said...

siannya... tpaksa ltk balik bloglist kan..

nur anis said...

wahh..rajinnya design blog kak..:)

9n0L4 said...

sabor ye. slmt mendesign. untung la pandai design sdiri. ;)

Myra Jay said...

Takpe pelan2 buat...

Memang kekadang bila kita uabh setting ni, ada part yg hilang, tapi bloglist takpe leh dapat balik dengan BW :)