Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 24, 2012

Excited : Follower Lebih Target


Assalamualaikum n camat pagi all ^^

masyuk keja arini, excited beb, mana taknya follower dh lebih target..yeahhh terbaekkk, kebabaommmm..hehee..ader adek bertuah nihh dapat tempat..saya buka blog nih guna fon jew, cm saya cite dulu la, ader yg diorg setting bley komen ader yang xdapat nk komen, sape² yang dapat komen dr saya sepanjang 2hari lepas maknanya blog korang sy terjah dan bley komen..ader jugak yg saya terjah but xdapat nk tinggalkan jejak..takperlah mana yg sy blum komen nt kang saya terjah lagi yerr..sabaqqqqq..hikhik.



ok bebalik pada adek yg bertuah tadi..Review ckit ek pasal dia.. nama Nur Syahida Hassan atau nama blog The Lesung Pipit's. sy rasa adek cumeii nih mesti ader lesung pipit kan??that y ler nama blog dia pilih nama tuh..tgk muka dia cumeii..blog dia simple sgt..hehee..detail about her tak byk tertulis, rasnya masih baru dalam donia blogging.. Tahniah yer dik, anda yg saya carik..hehee

korang apa lagikk jum terjahhhh..yeaaahhh :))

pesanan tuh adek lesung pipit yag kiut miut
sila tinggalkan alamat anda untuk diberi sedikit cenderahati yg tak sebebrapa 
sebagai tanda kenang²an dr akak yerr :)


excited ke2


jutaan trima kaseh wat sahabat² yg dikasihi sekalian atas support yg kalian semua berikan..betapa gumbiranya saya apabila korang semua tak henti² memberi support dengan meninggalkan komen yang begitu banyak buat sy.. Ya Allah, Tuhan je yang tahu prasaan sy bila tgk komen yg begitu byk drpd korang semua ^_____^  ader jugak yg masih komen walaupon n3 tuh dah lepas..ader jugak pengomen setia, iskk tak tau nk bagitau prasaan sy..lebiu u'all muahhhh..terima kaseh byk² yerrr ^_________^ (qenyih smpy abes telinga dah nihh..hahaa)

p/s : byk n3 yg nak dikongsi bersama spnjng 2dayz berweekend wif family..
hehee, tapi taktau mana 1 nak wat dulu, BW kew post n3 ke??
ermmm, ideass pleaseee..!! 


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

23 comments:

teratak hati said...

Bestnya dah lebih target lagi tu..

9n0L4 said...

tahniahhhhhhhh dear. :)

Cik Rongoks said...

eh, gmbar cik rongoks pon ade gak dlm follower tu.hahahha
btw, tahniah kak ! ^^

~Sweet Honesty~ said...

untungnya adik tu yea..nak hadiah jugakkkk..huhuhu

Nyue said...

wahhh...dpt cenderahati....menariknya :)

nuha ahmad said...

wah tahniah sis ^^

Wanieys said...

tahniah...dh lebih target tu hikhik

Si Matatajam said...

Congrats mama Q... Makin femes la blog ni

Al Kisah said...

alkisah follower yang ke-513

Papa Mifz said...

seronok kan bilo ramai yang singgah blog kita...:)

|shuhadaothman|TM said...

banyaknye comment. hehe. congrats mama Q :)

Chic Na said...

over target eh. cayalah. sama2 la kita saling support menyupport. ;)

wan niahix said...

Terbaek!!!

hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

etuza said...

wow cantiklah nombor ke 500 tu..dah follow blog PESONA ke..hehe

gadisworld said...

eh, mana hadiah chik as? nakk jugaaaa...he..he..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mana2 dulu pun blh

Kancil 8349 said...

tahniah kepada beliau dan tahniah juga untuk pemilik blog nie..makin bertambah follower anda

Mama Gee said...

wahh bertambah2 follower ya...tahniahhhh :)

IntaNBerliaN said...

tahniah...

makin ramai peminat :-)

fieda said...

tahniah...

Nur Syahida Hassan said...

assalamualaikum kak. saya dah dapat hadiah tuh. hee. cantik sangat. terima kasih. semoga murah rezeki akak :)

wan nurul hezrina said...

tahniah..awakpun peramah so diowg suka datang blog awak=)

Nur Syahida Hassan said...

hihi. apa apa pun macih sangat. saya pun excited jugak sebab first time dapat hadiah daripada blogger :D