Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 14, 2012

Maap Saya Teramat Bizi

Assalamualaikum n selamat tengah hari all^^

1st of all, minta maap byk² (ampun hnya pada Allah shj) *hehee pada anda semua..
saya agak ke'buzi'an arini sehingga tak berkesempatan nk on9 apatah lagik nk BW blog korang..ikutkan ati berkobar²  saya nak membalas kunjungan anda..dalam ati nih "xsabaq nk abes konter, nk buka blog".

byk komen tak sempat nk app
alangkah seronoknya saya bila ader yg sudi support saya sampai tahap ini,,thanx u all..sayang korang :)

yeahhh sikalang masanya nak BW.. u'all, andainya saya belum balas kunjungan, u'all please inform me yerr..maklumlah agak byk n saya plak tgh excited nk BW nih takut ader yg terlepas pandang plak..hehee jgn marah tau..

tau tak, masa sy di konter yg takdak pc tuh, sy hanya bley buka blog korang via by SE Satio 8mp jew tau..fon nih yg mmg setia gan saya dah hampir 3thn dah.i love u Satio,,hehee..sikalang mana dah owg layan Satio nih dahh..owg guna tab tak tab la..hehee..apapon saya tetap sayang yg fon sy..hikhik..

ader jugak la saya cuba komen guna fon..ader setengah blog cam blog Intan, blog miz Ayuni, bley ajer komen.,.ader jugak masanya buley komen ader masa komen pastuh jadi aper² ntah..huhuu..bila dah mula nk geram takleh nk komen ermm diam diri lebih baek..hikhik..

tp yg pasti blog korang sy baca cuma xdapat nak tinggal jejak..so, inilah masanya nk terjahhh blog anda semula..korang tunggu kehadiran saya yerrr..yeahhhh terbaekkk..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

17 comments:

CintaZulaikha said...

sila terjah dgn jayanya yer....hiks

izan mama mia said...

hai...selamat bekerja, mg tak bz lagi nnt

IntaNBerliaN said...

biasalah tu... kt dpn kita xda pc mmg susah sikit lah nk bw.. :-)

btw, thanks tggal jugak komen kat blog sy walaupun xguna pc.. hihi

♥ Wina ♥ said...

samalah..kalau tengah rfreetu rajinlah nak BW tapi kalau keje berlambak, boleh intai² je hehehehee

maszmadi said...

dalam bizi, blog tetap kena jenguk kan.. lagi la ada kengkawan yang support kita, semangat lagi naik...

fieda said...

takper..slow2 la nanti bw..

Wanieys said...

slmt BW hihihi

mama aryan said...

mari kita terjah bersama-sama..tengah free ni..

kakcik said...

Sekarang dah banyak komen yang kakcik tak jawab... Tapi mana yang berbentuk soalan yang memang memerlukan jawapan, akan kakcik cuba jawab juga. :)

Qhaifa Nur said...

seronok saling balas kunjungan...
kalau bole semua nak diterjah..

Mama Gee said...

banyaknyaa komen... :)

~Sweet Honesty~ said...

chaiyok2 yea..(^_^)

Tihara said...

haah, seronok nk bw semua blog tp kadang2 masa tu tk cukup nak buat sme tu..btw thanks sgah blog aii :)

Chic Na said...

selamat menerjah. :)

lelamaisara said...

banyaknye yang bg komen...seronok kan..:)

wan nurul hezrina said...

tulah lately nurul pun tak bw sangat..niepun baru sihat..sorry gak kat awak lambat dtg blog=)

9n0L4 said...

akak punye boleh mobile tak? ;)