Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 2, 2012

Masa tuk Rehat ^^


Assalamualaikum all n Salam Saturday^^

wahhh cam best jew tajuknya, maklum ari minggu bg owg kedah..nak rehat la konon2..rehat kew?? tak ponn sebenarnya, besanya bila balik kg, nak rest macam dikata la bila sume pakat2 berimpum, ayong, angah + gan ank2 sedara gan anak sendiri riuh dibuatnya sampai letih mulut nih bercakap, paham2 jew budak2 berimpun ader jugak yg bergaduh..huhh penattttt..

ditambah plak, time sekolah cuti banyak plak kenduri kawen opis mate la, jiran sebelah umah maktok la..mak nakan jauh la..ermmmm lagik2 la penattttt..huhuuu..

aha, bercerita tentang kenduri kawen, masa mama ank dara dulu ader jugak join rombongan pengantin, siap tlg bawakan hantaran lagikk, but now dah tak der dahh, barangkali sikalang dah jadik mak dara kot, hahaa maklum la dah tak laku la katakan..hikhik..tak der la itu bkn faktor utama la, maybe bukan family terdekat kot yg tawen. slalunya rombongan pengantin nih teman2 rapat n family rapat jew kan?? betol tak??ermm 2,3 ari nih tiba2 jew rasa teringin nak join rombongan pengantin tuh..heheheee..*merapu sungguh dehh

oke, la sikalang mama nk gi bersiap2 nak gi makan kenduri jiran sebalah umah maktok dehhh..semalam dah janji gan maktok, kang kicik plak ati orang tua tuh..hehee..*menantu nak ampu MIL skali skala..hehee

tak der la tak niat nak ampu pon la..lagikpon ader jugak kenduri ank ex-opismate papa kawen arini, kebetulan "kakak tuh" memang kenai gan MIL mama coz dia slalu upah baju kasi maktok jahitkan, siap gan tirai rumah nak kenduri pon maktok yg jahitkan..so nak tak nak mama n papa kena p jugak la..nanti apa pulak akak tuh cakapkan..hehee

p/s : saya tak sempat nk bw blog korang, maybe esok jew k..InsyAllah :))

adiosssss ^^


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

7 comments:

~Sweet Honesty~ said...

ramainya buat kenduri..huhuhuhu

Masz Sidek said...

sy pun baru balik rumah jiran... kenduri kahwin...

selamat berhujung minggu... :)

izan mama mia said...

selamat makan kenduri......makan kenyang2 tau...balik dh tak payah masak...laalla

Yumida said...

cuti skolah mmg khas utk g kenduri..hikhik...sis pandai jahit er...sronoknyaaa..

Wanieys said...

cuti 2hari pun xrasa pa huhu...kena g mkn kenduri xdan rehat

Eza Boom Boom :) said...

rindu naak g kenduri, p......Eza kat hostel... wuhuuu....

Yumida said...

hehe..blh pulak cakap akak yg jahit kan....
slmt beristirehat di hujung minggu