Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 7, 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera^^



SYARAT PENYERTAAN:
♥ Buat satu Post bertajuk : NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah
♥ Letak banner GA ni di dalam entri tersebut dan LINK kan ke entri ini.
♥ Entri: Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana __________________________________ [taip la bape panjang pun korang nak] dan kalau korang nak tepek gambar korang bersama NIKON pun takda hal la ^^
♥ Boleh Follow blog ieqah untuk new update. Da ciap? Tinggalkan link post ohsem korang dekat komen entri ni ye :)
♥ Nak TAG kat kawan boleh taknak pun takpa :D

HADIAH GIVEAWAY:
  • Pelbagai Hadiah disediakan-Hadiah Utama -MINI DSLR NIKON PENDRIVE 8GB
    • 6 Hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed *boleh dipilih oleh pemenang GA.
      • Hadiah istimewa disediakan untuk peserta pertama dan terakhir yang join contest ini.
        • Hadiah khas untuk Top Traffic Sources GA ni.

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

12 comments:

Yumida said...

cam bez GA ni..sis join jgk erk?
tgk bwh2 ni sis byk jgk kn join segmen/contest/ga...cam sy jgk..leh jd geng sekamceng nih :)

Ayuni said...

Salam, sis cantiklah blog, watlah tutorial, cantiklah...

Cik Aini Lavender's said...

selamat bersegmen n gud luck ye =p

ai dtg lawat snii n salam kenal kembali ye mama Qhaira :)

ikaa said...

hye sy dtg blogwalking anda.,dr segmen yg sma :)

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

IntaNBerliaN said...

good luck :-)

miss chillax said...

Hi. Kite datang dari sini.
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
All the best okey :D

Miss BaNu said...

good luck k..

Deqla manjew said...

good luck!! ada gak perasan psl GA ni.. nnti la nk join.. hihi

Elly Othman said...

elly tak pernah join contest. nak try pon tak berani. tapi tak rugi kan kalau join. hikhik :D

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

IEQAH said...

Mama, thankss join GA ieqah ^^

AmirahSyafiqah ♥ said...

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html