Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 6, 2012

Perpanjangkan Cerita Dieyna

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera all^^

1st of all, tima kaseh diucapkan kpd Dieyna, kerna share n3 tentang adek Yayan..saya dah terjah blog YM aka Yayan Mum, sedih tak terhingga, Tuhan Maha Mengetahui..mengalir air mataku yang tak cukup kuat tuk menahanya..Begitu besar dugaan yang ditempuhi oleh YM, kalo saya tak tahu la mampu menerima ke tak..


adek Yayan
Ya Allah,
kau tabahkanlah hati seorang ibu yang dikenali sebagai YM itu..
KAu sembuhkanlah penyakit anaknya itu..

YM amat memerlukan bantuan kita semua tuk menyembuhkan penyakit anak dia..anda sume bley la tolong klik iklan nuffnang yang ader di blog beliau..kawan² blogger semua bley ke blognya Yayan Mum dan baca selanjutnya di blog beliau..sama² kita membantu ya..pertolongan anda semua hanya Allah dapat membalasnya..

buat YM :
saya doakan Yayan akan segera sembuhh n aktif seperti kanak² lain
banyak² bersabar, bermunajat dengan Allah dan selalu dekatkan diri kepada Nya..memohon keampunan n petunjuk daripada NYA..
SesungguhNya Allah terlalu sayang gan YM kerna memberi YM dugaan yng begitu besar..Bersabarlah setiap dugaan n kejadian Allah itu pasti ada hikmahNya..

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

8 comments:

Dieyna said...

Betul tu.. tabah sangat dia... semoga anaknya cepat sembuh

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Assalamualaikum...Hi dear...thanks a lot for ur concern.Tak tahu nak balas camner.Baiknyer hati. :)
Dugaan YM tak seberapa jika dibandingkan dengan yang lain dear, ada lagi yang lebih menderita.Sebab tu YM tetap sabar dan kuat utk hadapi semuanya dan YM tahu Yayan pun kuat, insyaallah.
Pasal klik Iklan tu, klik la bila betul2 berminat dengan iklan2 tu, YM risau juga kalau2 Nuffnang detect klik-klik kalian sebagai Fraud click, kang akaun nuffnang YM kene banned.
YM cuma nak support kalian utk terus support blog YM.Kalau ada masa, rajin2 la jenguk blog YM, so that traffic blog YM sentiasa maintain, then Nuffnang pun akan senang hati bagi akak iklan / Buffered earning utk akak jadikan income penuhkan Tabung Jantung Yayan.Tu je akak minta, kalau kalian sudi. Kalau ada yang sudi jadi followers blog YM yang tak seberapa tuh lagi YM suka, yelah jumlah followers pun akan menyumbang setiap sen juga pada blog YM kan?Apapun, Thanks a lot, dear!Kalian mmg the best!

Alynn Nyzaa said...

semoga adik comel tu cepat sembuh...;')

akk, jum la join contest ni kalau ada masa..http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/contest-header-paling-meletup-by-bh.html

are_lin@yu said...

moga adik yayan cepat sembuh..sama2 kita doakan...

MamaEma said...

INSYALLAH...sama-sama kita doakan anak yayan mum kembali sihat

izan mama mia said...

samalh kita panjatkan doa pada anaknya moga kembali senyum dan ceria..sihat

IntaNBerliaN said...

ada gak baca kisah yayan ni.. mg yayan akn kmbali aktif

9n0L4 said...

moge terus tabah hadapi ujian Allah.