Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 9, 2012

Baru Berkesempatan

Assalamualaikum all
peace yo.!!

maaf atas kelewatan tuk terjah blog korang..

komen yg maseh belum di app..wahh pecapaian yang agak byk..hikhik
bukan satu n3 k, 4entry yg belum sy sempat sy publish..ianya terkumpul, mau taknya kalo nk publish sy kena terjah dulu blog u'olls..ini merupakan komen yg terbanyak pernah sy terima..
kalo sy terus publish rasa cm tak fair plak tuk korang,
yelah sekurang²nya sy perlu tinggal jejak jugak di blog korang.
harap maaf yerr..

bukan taknak jenjalan umah korang,
tapi sy mmg tak sempat betoi.
tgk muka sy betoi² bersalah nihh..
ader nmpk tak??
kalo tak nmpk tak lambat dah la..
bersiap sedia apa yg patut..ahakzz,
gurau jew..hikhik ^____^

semalam pon sy maseh bercuti,
cuti yg tak diplan, bagun pagi semalam nk masyuk keja
tgk² my lil, Cik Qhayra demam pulak..
suhu yang agak tinggi mencecah 39'c
ergghhh tak sanggup nak masuk keja la..
nak tak nak mama terpaksa cuti jugakk..

pagi semalam jugak gi amek ubat,
den ptg semalam dah oke, Alhamdulillah
sejak 2, 3 menjak nih dia asek demam jew,
cuaca yag kurang baek, den maybe jugak dia tak cukup rehat
minggu lepas gi bercuti n bersuka ria,
korang bley tengok di sini,
den ari sy class (jumaat & sabtu aritu) dia terpaksa kena ikut mr.papa
gi t'ganu ader urusan kluarga.
kalo tak ikut dia tak dak sapa nak jaga dia.
nak tak nak dia kena ikut jugakk..naseb la..

cik Qhayra nih antibodi tak rapa kuat kot,
kalo lasak ckit, cthnya bawak dia gi jenjalan jew,
mesti demam, adeyyy..masa baby dulu tak pulak,
sekarang jew, tak tahu nk cakap,
mayb gan keadaan cuaca sm kot..
ehh tak tahu la nak cakap gena..hukhuk..

arini dah antaq dia gi skul
arap² ok la..
 amin :)

u'olls
slow² la sy ke rumah u'olls yer.
kalo rushing kang excident plak..hehee
adiosss ^___^


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

45 comments:

amengs88 said...

hahaha penat la baca satu persatu ye dak.. selamat membaca.. hehehe

C'Jai said...

hehe..jenuh la nanti nak berkunjung balas... kalau sibuk takdan nak balas kunjungan c'jai ni pun takpe.... xde hal c'jai... c'jai datang jenguk mama qhayra ni tidak la mengharapkan balasan..ecceh...!

kakcik said...

Semoga Qhayra kembali pulih sepenuhnya. InsyaAllah.

fiza said...

Take ur time ☺☺

Kesuma Angsana said...

xpe sya faham. apapun jaga diri yek!

Riena Haiqal said...

semoga cepat sembuh yer.. :)
pelan2 k.. teratak kami sentiasa mengalu2kan kedatangan awak.:)

izz iizza said...

makin bertambah ni..baik publishkan sebelum makin banyak..:)

Deqla manjew said...

pesen suka peram lama2 la ni...hihi..

lelamaisara said...

wah banyak nye komen ...bace pelan2 eh...hehehe

maszmadi said...

hurm moga cik qayra semakin sihat yerk..... selamat approve comment.. hehe

lia said...

pelan2 kayuh ehhh he3

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Klu xsempat jenguk pon xper..tau 'tuan umah' mmg bzzzz:D

Zie said...

muga cpt sembuh yer.. Sian dia.. Ank zie kakak pun dmam

BERT said...

banyaknya komenggggg huhuuu

~Sweet Honesty~ said...

xpr..dahulukan yg mana penting dulu..moga qayra cepat sembuh yea..

Chic Na said...

wahhh tak larat nak reply tu. huhu.. pelan2 k.

bg qhayra mkn vitamin C utk tambah antibodi. :)

Cik Aini said...

xpe..fmly is no 1 kan =p
moga cik qhayra yg comel tu cpt2 sembuh ye ..amin

IntaNBerliaN said...

pencapaian yg bagus.. bila kita rajin bw n 'mesra alam' mesti org rajin jenguk kita jugak :-)

Masya said...

takpe jalan pelan2 ok.... wahh banyaknya yg komen hihihihi.. sy pun tak pernah cecah banyak mcm tu...

norhidana said...

heheheh... takp2... bile ada hal yg tak dpt di elakkan... kire dimaafkan

9n0L4 said...

get well soon qhayra. cepat² baik. nnt ajak mama jln² blog. hehe.

Nyue said...

k nyue memahami..ad kesempat singgah la blog nyue :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh bz nie...

ieda said...

waa ekkeke jawapan dgn caler warna warni .. fenin akk baca
ekekek
kesudahannya x perrrrrrr akk paham ;)
dik macam mana nak buat komen macam tu , kita verify dulu baru leh publish ??? ...

mama aryan said...

semoga qhayra sihat2 sentiasa..

mummycda said...

mamaqhayra....byaknyer comment....hhmm betul cuaca skrg tak menentu ...kira macam musim demam gak....moga cepat2 sembuh yer:)

Wanieys said...

sbb tu xsuka peram lama2 komen takut xterbalas nanti huhu

Papa Mifz said...

wow byk yer komen dapat...hebat...!!

the malay male said...

penat lak nak baca komen tu satu2

Masz Sidek said...

caiyok2...

semoga Cik Qhayra cepat sembuh... :)

Azhafizah Md Nor said...

harap qhayra baik baik saje.takpe kak,ade mase baru singgah ye.^__^

eintan nurfuzie said...

smela dengan cik en... bz sgt.. ni baru bekesempatan nk terjah smua

Cik Penguin_Solehah said...

haha,samalah kita.. Btw,tapi tak da lah banyak sangat mcm dia.. jalan perlahan2 ye asalkan selmat =3

abahsofea said...

try bagi scoot emulsion tgk Qien..utk built antibodi dia..

Yumida said...

byknye peminat mama qhayra..hehe
sis..brg yg sis pos dah sampai..yeyyyy..santek la tudung n brooch tu...suka! utk hari raya nnti..tengkiu :)

Si Matatajam said...

Pelan2 jogging na......sian qhayra...Cuba amalkan scots emulsion untuk Qhayra..Insyaallah bagus untuk anak yg antibodi tak berapa kuat ni..

Si Matatajam said...

M Just nok conform ngan MQ, brooch bunga yg comel tu MQ ka yg antaq kat M untuk hadiah teka2 tu? Nanti gitau kat blog M bleh tak sebab M nak wat entry penghargaan.

Yumida said...

sis..jemput ke sini...

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/hadiah-baru-sampai.html

Arina Shamsul said...

hehehe..faham apa yang kamu alami kini dear..kita serupa..haha

kayuh pelan2 ok :) hikhik

cendol said...

wow bnyk nye komen.jenuh nak publish kan

CintaZulaikha said...

samalah la kita cik kiah oiii..ni ha, dah berjinggut baru nak on9, nak terjah belog org...isk2

wan nurul hezrina said...

alahai harap cik qaira cepat sembuh yea.mmg cuaca skang tak menentu.kita nak bawak budak jenjalan dengan org ramaipun serba salah takut mcm2 penyakit ado

Salwati Sapei said...

salam..sye dtg dri segmen yg sama
http://prettywatie.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

hikhik..singgah & follow=)

teratak hati said...

Kesian dia demam..mmg risau kn klu ank demam..

Deqla manjew said...

lama menghilang.. ke mana kah ??