Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 16, 2012

Cik Qhayra Dapat Meja Tulis Baru

Assalamulaikum all n slamat petang^^

dah lama nak cite pasai nih tapi sibuk bebenor la..tak sempat nak update blog. suatu petang balik dari keja terus mandi² nk ke satu pasaraya nihh. 
sesaja nk window soping jew, tp tgk² beli jugak barang..ahakss
dah lama nak belikan cik qhayra meja tulis,
meja yg kat umah tuh dah penuh dek barang, so
dia nak menulis asek terbongkok or meniarap, den kesian sgt gan dia
mama pon belikan dia meja jepun yag berharga RM19 jew..
ahaksss padan la gan dia..bukan takat dia jew guna,
mama pon numpang sama wat asigment..hehee
seronok dia posing gan meja baru.
wana merah lagikk..
masa otw balik singgah makan kat kfc.
ader cite jugak kt kfc nihh..
ahahaa lawak toii..
macam besa kalo ke kfc mesti amek set chicky meal tuk cik Qhayra
set tuh kan ader mainan siap².

den mmg kebiasaan sy akan mintaq tgk dulu mainan apa yg ada.
kasi cik Qhayra pilih nak yag mana,
pilihan dia kali nih adalah spider yg bley digantung.

tgk mainan tergantung tuh..ha itulah pilihan dia kali nihh..
suka nk gantung smpai tak sempat nk balik umah.hukhuk


u'olls tahu,
masa sibuk duk membeli n cik Qhayra pulak sibuk memilih mainan dia,
ekceli, mainan tuh ader 2 pilihan.
1. spider tergantung n
2. spider melawan gan raksasa.

sy pon tak sedaq masa bila dia amek kedua² mainan itu..
ahahahaha..
sy bukan mencuri ya, sy pon tak mengajar ank sy mencuri..
staf kfc tuh yg tak pasan kot,
masa memilih tuh sy tak tahu bila masa dia pegang dua² mainan tersebut.
balik umah tgk² ader dua mainan dia..
ahakkksss
rezeki cik Qhayra la nmpknya..hukhuk
satu mainan dapat free..hukhuk
tak per kot nohhh..
xkan sy nk gi bagi balik..ahaksss
balik umah dia dah buang dah plastik tuh..
lagik pelik kalo sy bagi balik..hukhuk
so, anggap jelah ianya menjadi rezeki cik Qhayra :))

 

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

21 comments:

teratak hati said...

dapat 2 mainan..staff kfc tu pun tak perasan ye..

Kesuma Angsana said...

seronoklah die yek!

N.Aima K said...

haish...saya pun mcm tu g MCD atau KFC mesti beli happy meal ishish

are_lin@yu said...

wahh merah gitu..beznya qhayra..acik ayu nak jugak..hehe

fizafantagirO said...

wah suka Qhayra dpt meja baru ek:)

Hanie Dew said...

untung budak skrg ada meja jepun comel comel cenggini.aku dulu xde kot.

lol.spiderman yg tergantung tu nak selamatkan spiderman lagi satu yg lawan raksasa tu yg terikut sekali...=p

Chic Na said...

wahh meja baru. pasni mesti lg rajin qhayra buat homework.

rezeki la tu. bkn sengaja pun. ;)

Cik Rongoks said...

yeah..meja baru dan mainan baru.huhu

eB said...

wahhhhhhhhhhhh rezeki tuh :)

izz iizza said...

wahh best-best..dpt 2 sekaligus..:)

CintaZulaikha said...

anak sy pon beli yg dua2 tuh..hehhe. apa nak buat, budak.kalau dah pegang dua2, mmg tak lepas lah. nak2 plak, yg jns rezeki free ih, kita bukan perasan pon kan..sabo je la..hehhe

Cik Aini said...

hahaha
xpe je Qhaira..anggap je rezki tu..kita xde niat mncuri ye x...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

memang rezeki cik Qhayra lah dapat dua mainan tu.. :)

MamaEma said...

dah rezeki anak..

ieedaz @ mama_isha said...

rezki anak yg comel tu~~

wan nurul hezrina said...

waaa seronoknya dapat meja baru..pasnie kene rajin buat keje sekolah=)

aReLaN said...

dapat meja baru.dapat spierman lebih lak tu.huhu..untung qhayra

aReLaN said...

dapat meja baru.dapat spierman lebih lak tu.huhu..untung qhayra

IntaNBerliaN said...

sy jugak yg duk cari nak beli kat alisha tp xjumpa2 lg sampai skr...

Masya said...

dapat meja baru .. dapat mainan free lbh hihihihi... rezeki²...

Si Matatajam said...

Ha ha sebijik cam Khalish...kl p kfc mmg kena amik chicky meal...spiderman tu pun dua2 Khalish sambaq....mmg kopak duit abah dia masa tu..