Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, July 5, 2012

Mood Udah Kembali.

Assalamualaikum all ^^
peace yo..!!

rindu sy tak u'olls..hikhik..tak windu ka??eee smpai ati nohh..hehee.

perasan tak no komen from me.?? hehee xprasan kot, sy bukannya glamer sgt pon..hikhik.Ekceli, semalam dekat n3 nih ader sy cite sy tak dak mood, sy berkursus dr jam 9pg- 1tghari, pastuh abes kursus terus tak dak mood, u know y?? coz sy lewat makan, den mbuatkan sy sakit kepala, (jenis tak leh mkn lewat), 2pasai tak leh nk tgk pc n BW umah korang..

sehari sebelum tuh (isnin), sy EL (emergancy leave) plak, tak masyuk keja..tiba² my lil doter, cik Qhayra demam, blik keja petang isnin tuh, dia asek merengek jew, hak nu tak kena hak nih ta kena..sy tengok dah pelik la si kecik nih, naluri seorg ibu pasti tahu kalo anaknya tak sihat or sebagainya,.

ptg isnin tuh jugak sy sibuk nak kena balik kg coz mr. papa nak kena amek surat tawaran sukarelawan polis dekat IPK alor setar, Alhamdulillah rezeki km ank branak, ekceli dah lama dia interbiu, rasanya bulan April dulu,.hinggatkan dia dah tak dapat, lastly dapat jugak..hehee, semua proses n surat menyurat mmg diorg kasi dekat IPD cawangan, alamat mr. papa alor star, so kena la *tekan balik alor setar,

bila dah smpai alor setar, pakat² letih ditambah plak cik Qhayra tak sehat, lewat malam gi klinik kt alor star, mujur klinik tuh buka 17hour, lepas amek ubat terus balik umah den tido. esoknya, cik Qhayra tido smpai jam 11pg, nak tak nak tepaksa la mama EL, anak punya pasai.hehee

selama 3 ari berturun² temasuk arini rushing dari Alor Setar, n bertambah keletihan la sy..Alhamdulillah mujur cik Qhayra dah sehat..
 mmg tak sempat la nk BW,maaf yer kengkawan atas kelewatan menerjah umah korang, InsyAllah, kalo sempat japg saya terjah.
biasalah setiap mgu ari khmis slalu buzy sikit, coz half day kan..
nanak pulak japg lagik sy ader urusan yang perlu diselesaikan.
hehee..besalah sejak bergelar student nih..buzy memanjang.
memula nk kena daftar subjek,
then esok n lusa ader class.
berweekend dlm class la minggu nih..
minggu lepas sedap sagt bercuti kan??
nah amek muka..takder change nk rehat dah minggu nih..hukhuk

 ohya sebelum terlupa.
followeer sy udah bertambah yerr..
angka sudah mencecah 564 la..hikhik
ma kaseh ya semua, sayang kalian
den, sy nk review ckit follower sy ke 555


nice number right??
siapakah dia??
tuan empunya nombor bertuah itu ialah
Mummy Shakira

http://ziera305.blogspot.com/

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

14 comments:

Nyue said...

Alhamdulilah mmod yg sebebnarnya dah kembali :)

Riena Haiqal said...

patut ar takder mood.. banyak perkara jadi..
wah, tahniah la pada follower yng ke 555 tu.. :) cantik no tu

9n0L4 said...

wahhhhhh. dah 555. tahniah ye. ;)

Deqla manjew said...

deqla rinduuuuu DQ...... huhuhu... 555 nice number, dah mcm buku 555 tu..haha... bertuah badan blog direview...

norhidana said...

pttlah bz memanjang yek...
akak ni pun jenis yg tak blh mkn lwt, comfirm migrain... aduhla...

Wanieys said...

pengorbanan la semua tu..nanti hasilnya berbaloi2 yg akan dpt

Che Rosliza Che mat said...

tahniah untuk followers tue..

fiza said...

Owh...itu kisahnya. Anak klo demam memang hati tak senang.

Zie said...

selmt kembali... Kalau sibuk.. Mmng tk sempt nk wat apa.. Apapun.. Cayalh...

Chic Na said...

perasan gak entri semalam awk br komen harini. slalu cepat je kan. huhu.. biasa la tu mood swings. harap semuanya ok2 je. :)

C'Jai said...

Alaaaa..kenapa tak amik no 565...hehehe..

Nur Syahida Hassan said...

tahniah kak :)

IntaNBerliaN said...

sy perasan xda komen dr awk.. hihi

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

huhu...sory dear baru dapat buka blog...btw,thanks for de review...keep in touch ya. ^__^