Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, July 15, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Alor Setar, Kedah

Assalamualaikum all^^

sy join segmen anjuran cik Ayu..
tempek banner besaw² :))
oke ayu,

i'm from Alor Setar, Kedah DA

ini kawasan dekat umah saya.
kawasan sawah padi.

sikalang dah tak tinggal di sini,
ujung minggu jew balik kg
jumpa mak n ayah.
sy dah berkeluarga n
menetap di
UUM Tercinta,
belajaq di sini
n kerja pun di sini k..
dan
bakal bermaustatin di area Bukit Kayu Itam
cos umah yg bakal diduduki di BKH..wink..wink
tu diaaaa..
siap kasi pelan gan ayu..hehee
nanti meh jalan umah yerr..
dah dekat dah gan kampung halaman ayu kan??
hehee
apapun saya sependapat gan DeqLa Manjew.
walaupon berlainan tempat, bangsa n negeri
kite tetap 1 Malaysia.

yeahhh terbaekkkkk..
mangsa tag :
semua yg singgah blog sy.

image :
pinjam incik google ^^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

30 comments:

are_lin@yu said...

kita jiran rupanya..kpg ayu kt prlis..raya mailah umah..hihi..tq dear support ayu..t ayu list kan ya ;-)

Deqla manjew said...

cantiknye entri segmen DQ.. hihi..siap ada pelan..nnti la deqla dtg... hihi... yela.. kita kan 1 malaysia... :)

Chic Na said...

ramai nya orang utara. ;)

Cik Rongoks said...

good luck ^^

izan mama mia said...

wah saya mmg teruja sangat rumah dekat sawah padi...
hai ajak ayu sorang jer ker...hihih

UmmiSyarni said...

salam kenal.
(twist tongue ckp utara sat)
sy mai dr segmen ayu.mak sy keja UUM jgk.dok kat kg tradisi.tp sy keja KL.

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Yumida said...

ooo...sis dri kedah..salam perkenalan...
sy ske nengok sawah padi..sambil bergambar kat situ..ala2 citer hindustan

CintaZulaikha said...

nampak gunung keriang kat situ...hehhe

mummycda said...

sama la kita yer....org aloq staq gak...study kat uum gak dulu....hihihi

nabila azmi said...

nabila follow sini=)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

wan nurul hezrina said...

ooo utara nunnnnn

Sue PeLik said...

salam perkenalan
jenguk dan follow awk.
blogger dr PERAK :)
dtg dr segmen yang sama

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

done singgah sini.. slm prknalan ya :)

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Michelle Hopell said...

singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

QasehnyaRania said...

salam kenai jugak ;) utara mai..
kg area alor gunchaq ka?

Si Matatajam said...

Bestnya rumah kat bendang....umah mentua M pun sebelah bendang macam tu.. Tak jauh dari makam mahsuri...

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

Momo said...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Afasz said...

salam singgah n salam kenal

follow n jemput la ke blog sy juga

http://afasz.blogspot.com

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

-sheyr- said...

datang singgah sini..dan follow..saya jugak dari kedah.. ^_^

UMRAH HAIQAL said...

hi maaf semua nak wat iklan jap sebab kami pun orang alor setar kalau hampa semua teringin nak pekena western food dengan harga yg murah mai kat blog cheq sat nih link dia : http://hiduptaklabosansgt.blogspot.com/2012/10/alor-setar-tower-burger-bakar-rm20.html

dan try buka link nih utk maklunat lanjut memang dijamin puas hati aih..
http://www.facebook.com/BondawanResepi?ref=hl