Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 5, 2012

Berjaya Remove Timeline


Assalamualaikum semua^^

sihat kew?? byk ari tak bersiaran.
hehee hope semua sihat sokmo ya..
 saja nak tempek pic cik qhayra jap

u'oll tau tak 
tanggal 1st Ogos aritu
buat pertama kalinya
jari jemariku nihh ter"KLIK
button timeline di pesbuk,
pastuhh teruss berubah menjadi timeline

sy plg tak suke guna pesbuk gan timeline nihh..
busan gilerr
dah la serabuttt.
meluat nak tengok,hukhuk

ta raaaaaa..
dh berubah jd biasa
yeahhh..!!
opsss kengkawan ader FB tuhh add kite yerr..
kalo search by name (Deq's Qienz) tak jumpa
guna emel : mamaqhayra@yahoo.com
add tau..hehee

then, sy berusaha bersungguh taknak guna 
benda lah tuh..
then akhirnya harini berjayatuk tidak menggunakannya..
yeahhh.. Alhamdulillah syukurr..

korang berminat tuk buat tak..
kalo minat nak remove
korang buka KLIK SINI

tapi sy rasa ianya download di pc tau.
maybe kalo u'oll buka kat pc yg u'olls 
belum download ia akan jadi timeline jugakk..
tak kisahh la..janji bila saya guna laptop sy 
ianya bukan timeline..

mmg serabut gan timeline nihh..
hukhuk
okey.korang bley try yerr.
gud luck ^^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

24 comments:

~Sweet Honesty~ said...

dalam yg tak suka, ramai juga yg suka guna timeline..sweety dh xda fb..so tak merasa lgi guna timeline..(^_^)

jeBateja said...

Den pun tak suka...tq sebab share

Hajar Rahman said...

wah..hebat mu, jadi jgk no

izan mama mia said...

saya pula mmg sengaja tukar ke timeline...

izz iizza said...

xde fb la..huhu

lia said...

x reti pon psl fb ni... buka hnya tgk apa kwn2 tulis pas2 tutup he3

etuza said...

wow! ari tu saya terklik, saya suka wall lama diFB, macamana tukar ya, apapun nak ke terawih dah..balik nanti saya klik ya..tahniah

Masha Meisters said...

betul tu...Mahsha pun xsuke timeline...dah banyak kali try nak remove asyik kecundang je...huhu

Chic Na said...

cik na suka timelina la dq. cam best je. hikhik.. nak add la.. :)

Cinta Misteri said...

Yeaa brjaya. CiM pun tk ske ngan timeline tu, en.hubby punya fb timeline. Leceh nk cari post, mmg sgt serabut.

Mrs Velentine said...

hebat..hehehe

Deqla manjew said...

ehh.. DQ kwn deqla tak dlm fb? hihi.. kalo tak, nnti deqla add k.. deqla pun x suka timeline..x pernah klik pun mende alah tu...tp ramai yg guna kan? rasa cam page fb deqla ketinggalan pulok.. haha

Cik Aini said...

Opss..
sy suka pakai time line ni..tp mmg ramai x suke eh..nk add jugak lah :)

Si Matatajam said...

M mmg tak kisah yg mana pun. Ha ha.. Ok ja...hu hu

lelamaisara said...

nak add la..hehehe..akak guna timeline la...dah lama dah...

kayyana said...

timeline facebook mmg memeningkan.. hehe.. tp mls nak godek godek fb tu nak remove.. biar jer..

N.Aima K said...

saya pula suka timeline tu wpun bikin juling mata melihatnya

Cendol said...

aah kan timeline mmg serabut.tak suke tapi malas nak tukar2.so terpakse lah menyesuaikan dirii..huhu

Riena Haiqal said...

sampai sekarang saya masi lagi tak tau macamana nak remove timeline kat fb saya.. so saya biarkan jer.. dan tu sebab la saya jarang buka fb.. buat serabut kepala otak la..

Karukord Jagau's said...

Saya boleh pakai dua2...
Biasa boleh...time line pun boleh... ^_^

Hanie Dew said...

FB aku hari tu aku klik timelime tour je.tup tup dia tuka terus.meraung kejap.kejap je la ada la dlm 2 saat gitu.tgk blk not bad jgk la time tu. bolw diterima pakai lagi..hihi..so remain je la.

♥ Wina ♥ said...

mula² wina pun x suke tapi lama² rasa okey pulak

eh, saya dah add kat FB ehehehee

9n0L4 said...

serabut jugakkkkk. tapi layan aje. huhu. nnt lah cube.

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

sama xsuka timeline... hu hu
thanks share info...nnt nak cuba juga... ;)