Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 8, 2012

Terima Kaseh Semua

Assalamualaikum ^^

entry nih adalah n3 penghargaan buat anda semua 
yang telalu setia ke blog saya yang tak seberapa nih..
tak tahu cmna nak jawab.
kerna anda semua, Nuffnang saya bertambahjumlah pendapatnya..
setiap minggu saya cek pasti jumlahnya bertambah..
yang terbaru baru kejap tadi saya cek 
ader sebanyak nihhh

actually, sejak berbelog selama 1yrs++ nih 
sy dah try cash out sebanyak RM54.25 aritu
then bayaran tuh tak sampai pon 
pastuh bila cek semua still byk tuh jugakk.
ermmm tak pandai la saya..

***********************************************************
dahla takmo penin² benda di atas,
berbalik kepada fokus utama tajuk n3 arini.

terima kaseh banyak² buat anda semua.

 yang tempat teratas of kos la my dear sis, Ayong
hehee makaseh ayong coz duk tlg klik my nuffnang,hehee


tak tahu cmna nak balas jasa n budi baik korang
plan awalnya, sy nak kasi kad raya buat u'olls 
tapi 2,3 lepas saya agak sibuk so,
tak sempat nkp cari kat raya tuhh
nak buat sendiri lagila tak sempat.
so, 
saya masih lagik berfikir apa yang patut saya kasi
kpd korang sbg tanda terima kaseh saya.

ohya, pada anda semua yag ader tertera nama di sini
sila send alamat umah korang kepada saya ya di 
mamaqhayra@gmail.com

adiah nanti saya pikirkan
maybe lambat cikit saya pos ya.hehee..
mintaq alamat siap² hukhuk.

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

21 comments:

kayyana said...

nama saya takde dlm list tp nak kad raya jugak boleyyyy... hehehe.. ngengade kan... hehehe

Deqla manjew said...

wahh..byknye..deqla ciput jek tau...uwaaaa... takde yg sudi kelik nuffnang deqla kot... :(

ok nnti deqla pm alamat umah k.. :)

Saya Disini said...

wah..tahniah

Kesuma Angsana said...

terus berblog ye & tahniah !

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis.. ada kot prob tu.

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

wah tahniah !!:))

QasehnyaRania said...

teruskan berblog..tahniah pada mereka2 juga ..

Wanieys said...

alamat umah i nak juga ker huhu

lia said...

alamat akak mcm hang da ada... nak g ker he3...

nnt akak re-emel alamat yer

~Sweet Honesty~ said...

@Kesuma Angsana
wah..byknya duit..hihi.. ada nama sweety lak terselit kat situ..sweety bgi alamat kat sini jela yea..line cni payah la..

cikgu dayang,
taman villa permmai,
blok D,lot 8, tingkat bawah,
jln sibuga,batu 5,
90500 sandakan sabah.

in2it tu kan..sweety penah pakai dia punya eyeliner yg main pusing2 tu je..ngn maskara.. bedak dia xpenah try sbb dh jumpa essence..tpi mmg best juga pakai eyeliner in2it tu..

Lyaa Suriany said...

kite asyik tangguh je nk cash out
syggg
hehe

Mrs Velentine said...

yg xda tersenarai mcm mn..hehehe

Cik Lyeen said...

tahniah..wah...:)

are_lin@yu said...

wahh tahniah dear..ayu punya susah betul nak naik..hehe

Chic Na said...

banyak nya. cik na punya lambat lagi nak boleh cash out. bagi duit raya pun boleh DQ. eh nama cik na pun ada kan. nanti cik na pm dekat fb jelah. kita kan dh berfren2. huhu..

izan mama mia said...

err..ada ker nama mama mia tuu..oppst terselit gak..hihihi....

Rai said...

wahhh..tahniah..best best..

Hanie Dew said...

woaaa...mantap seyh dah bole cash out.kitorg nye blog tah bile la dpt..hhaahha..masing2 bz je memanjang.

fiza said...

Tahniah. Saya dah dua kali cashout.

-sheyr- said...

wah..bestnya! ^_^

Si Matatajam said...

M terlambat baca entry ni...hu hu..