Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 20, 2012

Agak Kebizian


Assalamualaikum semua 

menyepi saya dr BW ke umah u'olls. maaf yerr. saya agak bizi nak siapkan asimen yang nak kena antaq ari jumaat nihh..besala last min punya keja cam gini la.

ini gagah menyempatkan diri tuk buka my dashboard..ader jugak yg tinggalkan jejak..xper nanti saya akan jejakkan jari saya ke umah u'olls ya..cepat gan lambat jew, jejak tetap jejak k.

bebalik pada asimen, actually bukan tak buat langsung, tengok, buat sikit² tapi pulun buat sungguh²..bila dekat nak submit baru la ketaq kepala pulun wat.hikhik

orang tau² ngaji gini la..nanak pulak kite nih dah berkeluarga, n bekerja..banyak komitmen siot..penat, tapi tetap mengagahkan diri jugak..pernah gak rasa cam fed up n give up..tapi atas semangat kawan², maka aku teruskan jua..

kata diorg "masa ni jew letih sikit, bila dah dapat habuan nanti baru besttt..sementara nak melepasi kesusahan n keperitan nih jew"..

ermm makanya, saya meneruskan jua pembelajaran saya..sebelah kaki saya dah melangkah ke pentas ke pentas konvokesyen, tinggal lagi sebelah jew..sabaq..sabaq yerr..(pujuk hati)

okey la, tertiba jew ingatkan ibu kite, so tindakan saya nak col dia jap..rindu la pulak..okey u'olls jumpa lagi di lain post ya.^_^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

16 comments:

Deqla manjew said...

kite pun kebizian jugak ni..ish tiru je! haha

Masya said...

semoga berjaya dgn cemerlang....
biaserlah kalau bz memang payahlah nak ngadap blog...

Riena Haiqal said...

jangan stress2 buat keja tau.. selamat bekerja.. (^_^)

Sue PeLik said...

huhuhuhuhu tak per mama take ur time tuk bw hihihihi

IntaNBerliaN said...

sabar ye.. lagi sblh kaki je :-)

Momo said...

gudluck!!!:)

QasehnyaRania said...

insyaALLAH..all the best mama Qhayra ..
=)

Mrs Velentine said...

takpe study lagi penting..good luck

Kesuma Angsana said...

ok, faham KA follow terus aje ye

mama aryan said...

susah2 dulu..senang2 kendian..akak ni nih tak termampu dah nak belajar lg

LiYa HaNiF :: said...

bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian hehehe..... gud luck yer

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sebelah kaki jer lg..teruskan k..memula tu perit nanti dh gapai kejayaan habuan besar la...teruskan jangan patah balik

Chic Na said...

teruskan usaha. caiyok! ;)

permatabiru said...

selamat membuat assigment..

ieedaz @ mama_isha said...

xpe2..sudahkan keje dulu yer

9n0L4 said...

kebizian jugak ni. byk kije skolah. huhu.