Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 26, 2012

Colouring by Cik Qhayra


Assalamualaikum semua..

maaf agak kebizian sgt dalam minggu nihh..coz minggu our grup PLK ader projek yang perlu dilaksanakan pada ujung minggu nihh..maaflah andai tidak bekesempatan nak ke umah u'olls. arap anda semua faham gan kekangan yang saya hadapi.

okey berbalik pada tajuk n3. actually, n3 nih dah agak lama tertangguh coz mmg sy tak sempat langsung nk hapdate my blog. kebizian yang melampau..hahaa kalah Perdana Menteri katakan..hukhuk

 tgk date nyerr..dah mmg agak lama n3 nih berlalu kalo ikut sepatutnya..malangnya saya tak bekesempatan so harini baru sempat..
sabo jelahhh..


buat kali keduanya cik Qhayra dapat tempat dalam pertandingan mewarna.kali pertamanya saya dah cerita dekat n3 nih. sapa² yang belum baca bley la ke sini ya. aritu dia dapat nombor 2. tapi kali ini dia dapat tempat pertama pulak..yeahhh terbaekkk..
ini gan cikgu Roha
cik qahyra gan cikgu Nani.
dia dah mmg letih dahh..
byk sgt yg perlu diwarna.
ini hasil kreativiti cik Qhayra.
shantekk tak??hikhik

adiah yag cik Qhayra dapat.
di dalam beg tuh ader warna stabilo
set pencil case angry bird wana kunin.
suke la dia..hikhik
ibu bersama anak-anak ibu.
my opismate, gan anaknya umur 5thn.

antara kanak² yang masuk pertandingan tuh mengikut kategori
umur 4, 5 & 6 tahun.
cik qhayra join kategori 4thn

sayangnya, saya terlepas utk amek pic cik Qhayra ambil adiah.
coz masa duk nuggu tuh saya ada hal..
hinggat sempat nak datang be4 dia amek adiah.
tgk² tak sempat..sedihhhnyaa..

tapi kan, member saya fotographer aritu ader amek.
aritu dah minta gan dia.
dia ckp nak kasi tp saya belum dapat lagi pic tuh.
dan saya akan terus menanti jugak.hehee..

Noted tuk Qhayra
Alhamdulillah syukur..
tahniah sayang mama..
u're da best ^_^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

20 comments:

Deqla manjew said...

cantiknye qhayra kaler.. deqla dah gedek pun x suke la mengaler..suka menconteng jek..hoho

Si Matatajam said...

Seronoknya tgk Qhayra dah pandai mewarna..my Khalish tak suka sgt colouring ni..asyik nak melukis ja..

ieedaz @ mama_isha said...

tahniah buat khayra juga,,.pandai die mewarna...

Masya said...

SERONOK TGK ANAK² KREATIF MACAM NI...

Mrs Lurve said...

wah pandainya dia mewarna...tahniah qhayra

Riena Haiqal said...

wah kebizian kalah perdana menteri ya.. (^_^)
hahahah Qhayra dah tak larat nak mewarna tapi last2 dapat juga beg.. (^_^)

Chic Na said...

tahniah qhayra. pandai dia kaler2.

elyna mirsada said...

hehe..bz bebenor nmpk.

LiYa HaNiF :: said...

hamboi dapat beg ben 10 lagi... tahniah sayang...

Mrs Velentine said...

tahniah...

NANA with LOVE said...

tahniah cik qhayra...loving u...peace

Hanie Dew said...

seronoknya la dia dpt beg penuh dgn hadiah sampingan lagi..

aku dpt rasakan ke-happy-an tu sbb aku dulu dulu teringiiiiiinnnnn sgt nak menang tp xpernah menang. hukhuk.

~Cik Sweety~ said...

wahhh..tahniah qhayra.. bangga kan bile ank dpt tpt terbaik..

Cendol said...

wahhh tahniah!!pandainye!haha.berseni tu.
mama Qhayra ape kaba?sory lmbt smpai ke sini :)

wan nurul hezrina said...

wahhh beshtuh dapatlah jugak mcm2 hadiah nak2 beg..budak sebaya qhairanie mmg sukakan kalau stationery=)tahniah pandai kaler

IntaNBerliaN said...

wah bagusnya.. tahniah :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah qhayra....pandai dia warna ea....

ros_reeza said...

merwarna memang best! Ros sampai la ni memang pantang kalau jumpa colour pencil :)

N.Aima K said...

wah tahniah!!

9n0L4 said...

wahhhh qhayra dapat hadiah la. pandai kaler gmbr ye. ;)