Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 20, 2012

Dashboard Baru



Assalam.

u'olls nak tanya u'olls la..
mmg tak xbley tukar ke dashboard lama ke..

masa saya post entry ini pagi tadi, baru jew kejap tadi dalam jam 8.25am, dashboard masih yang lama lagi..

pastuh saya tinggalkan blog saya yang belum di sign out, coz ada benda nak wat..pastuh saya resfesh dlm jam 9.40am tadi,  terus berubah jadik dashboard yang baru, then cari button yang bley tukaq ke lama dah tak dak..ke saya yang tak tahu..

u'olls yg baik hati tulun la ajarkan saya..

mmg terus tak reti  nak guna yang baru nih..
nak cari tempat nak post blog pun puaih cari..
tgk la 20min dah berlalu kes nak cari button new post.  

erghhhh tak suke la..
menciiiiiiiiii..!!!!!!!!!!!!!

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

22 comments:

Mrs Velentine said...

hr 2 sya tukar kat setting

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dah lupus la tu dashboard lama..end dis month dashboard lama da xbley guna asanye...cpt pulak dia tuko dkt hang yer hehe

izan mama mia said...

betul tu,..saya pun tak suka..nak edit blog pun riso..takut tertekan..kang tak pasal2 hilang terus lak blog nie..adus....apalah..tak suka tau...harap lepas nie,..ada yg buat totur..kan

Saya Disini said...

sy pon bru tukar ni..masih mencri cr gak la..susahnya

emma said...

salam kenal dr sy...
mama klik dekat simbol kt belah kanan yg mcm bintang tu (sebelah language yg kite gune) pstu klik about our new look. kat situ die dah tunjukkan camne nak pakai interface baru..

#baru perasan dah takde dashboard lame. sy sllu gak pakai dashboard lame kalo nk edit html, sng sket..


CintaZulaikha said...

saya pon pakai dashboard yang baru skrg, da lama gak rasanya. memula tak paham gak, sb cam payah kan.

kalau tau cara nak tukar dah, bg tahu kat saya boley??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily masih dashboard yg lama..tapi dashborad tu dah 2 kali tukar wajah baru...ermm ni dah tukar yg baru lagike?

Rai Ourkizuna said...

nak balik ke dashboard lama saya tak pasti..tapi kalau nak buat entry baru klik kat kotak oren yang ada gambo pen kat tengahnya tu..

nak kata susah sangat takde la..cuma kena explore sikit..

good luck!

teratak hati said...

Tak tau la blh tikar blik ke..tk pe la lame2 biase la tu..sy pnye dashboad lame dh brtukar yg baru ok je guna..

Chic Na said...

tak tau lak cos cik na sejak2 azali blogging mmg pakai dashboard baru. ok ape dashboard baru. hehe..

Riena Haiqal said...

tu ar macam tak leh nak tukar pulak.. boleh ker.. nak minta tolong juga mana la tau ada yang tau caranya kan..

fiza said...

Samalah. Tak suka yg baru gak. Tapi rasanya dah tak boleh tukar. Kena biasakan jugak lah nampaknya.

Deqla manjew said...

dah x boleh tukar laaa... terpkse la guna yg baru tu..sakit hati tgk!

Zie said...

sib baik dah lama guna so tak lah gagap...

teratak hati said...

Terpaksa la biasekan diri..ok je dashboad baru tu..

mama aryan said...

akak pun pening2 lalat gak tgk,tp rasanya mcm tak bole tukar ke yg lama dah..

IntaNBerliaN said...

sy pun xberapa nak reti lg.. smlm tiba2 dah jd yg baru... tgh duk godek2 lg ni.//

ieedaz @ mama_isha said...

mmg dah takde interface lame..interface baru ni pening sungguh,,tak suke laaaaa

~Cik Sweety~ said...

sana sini org merungut sal dashboard baru ne..sweety lak jenuh nk cari update blog yg kte follow..dh pas godek2 stil tak jmpa..hadeyhh

duniafana said...

xder dah kot...saya pun da pakai yang baru.

9n0L4 said...

kat blog lyssa rasenye ade tuto nak tukar dash lame. ;)

wan nurul hezrina said...

tercuak jugaknie dapi rasanya bleh catch up..slow2.rasanya samajer ngan yang lama fungsi nyer cuma mcm berterabur sikit jer=)