Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 6, 2012

Malaih Sungguh Ler. (!)


Assalamualaikum semua..

hye all
ermmm lamanyerr menyepi..
hehee sibuk beno ler smpai tak sempat nk hapdate belog.
trigin nak hapdate tapi mood nih maseh beraya lagik.
tu yang susah tuh.
byk jugak cerita yg nak dikongsikan sepanjang syawal ini
tapi tak berapa ada mood nak menulis.
malaih semua ader.

arini pon mengagahkan jugak 
jari jemari ku yang kurus ini tuk menghapdate
belog ini.

tak tahu la apa yang dah jadi.
nak menaip dalam belog pon malaih
nak wat asimen telah lagik la
marah buku² yg ada.
pinjam ajer tapi tak buka pon.hukhuk

ohhh mood ku,
datang la cepat.
janganlah bermalas-malasan lagik
mid sems dah dekat.
stady belum lagik
stadoq ajer yang lebihh.
erghhhhhh.. 

 

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

17 comments:

IntaNBerliaN said...

bangun2.. study.. hihi

fiza said...

Jangan malaih² ☺☺

ieedaz @ mama_isha said...

samela kite, kebizian melanda skrg ni..blog pun jarang nak terjah..huh

mama aryan said...

haip..jgn malas2..dah lama mama qhayra ni tak bercerita

izan mama mia said...

mak aih...tidoq saja yer....cepat-cepat sedar..kembalikan segera mood yg menghilangkan diri itu...

Wanieys said...

besa la mood raya xabes g tu yg malas huhu

Riena Haiqal said...

sama la.. saya pun dua tiga menjak ni asyik malas jer... virus malas dah betul2 menguasai diri..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

hahaha tudia...

Masha Meisters said...

hehe...amboih...mood wahai mood cepatlah bersinggah ke DQ ni....hehe

norhidana said...

huhuhui gitulah bile dh lama sgt cuti kan

LiYa HaNiF :: said...

hahaha kalau mood tak ada apa pun tak jadi kan... hihi kalau mood tu dtg menjadi2 kan...

lia said...

Ni sunguh2 malas ni he3

Chic Na said...

jangan malas2 plisss. huhu.. ;)

Deqla manjew said...

huhh.. apa malas2 ni..?? nak kena babab ka!! :p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

epppppp... xmoh malas2..

hehehe

N.Aima K said...

hik hik rayakan sebulan..ni mesti mode raya tak off lg nii

Si Matatajam said...

Amboi na mood ni nak kena ni.. Sat na nak seru mood DQ suruh dia balik ha ha...