Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 23, 2012

Cik Qhayra Pon Dapat


Assalamualaikum semua 

n3 nih jugak n3 yang basi. ahakss, dekat n3 INI sy ader gtau yang saya dapat free badge, dari abg yang saya yg order sesuatu yang nak diberikan utk kalian..

then malam tuh sy g amek, kebetulan cik Qhayra ikut sekali, nak menjadi rezekinya, dia pon kasi free badge kat cik Qhayra..hikhik

untung kiteorg dapat free benda kiut nih. cik Qhayra pulak sibuk nak pakai bawak gi skul..cari nahas la kalo bwk gi skul. berebut gan kawan² tak ke jenuh namanya, kang cikgu ckp mama dia yang tak reti..hukhuk.

kiut tak?? 
tapi sayangnya, "adik" yang dia dapat tuh adek lelaki.hihii..
naseblah, nak wat cmna..nama pon free,.
lagipon masa kami sampai abg tuh sibuk, banyak sgt order yang dia kena wat.
jadinya dia amek jew badge yang sedia ada..susah la dia nk lukis lain coz dia mmg amat sibuk, maklumla malam tuh malam penutup pesta konvo.
so ramai la bebudak yang berebut nak suh dia lukis,.
tapi, tak kisahh la adek laki² janji benda free..hehee..
makaseh yang abg badge,,

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

25 comments:

Cik Nur said...

jgn bw sekolah, nanti hilang.. :)

comei badge tu.. :)

Chic Na said...

comelnya badge. mungkinkah cik qhayra akan dpt adek lelaki yg betul2 punye? hikss..

LYAfrina said...

come la...

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..rezeki dapat benda free tu... Comel sangat..

norhidana said...

comei... takpe org tak pasan sgt nyer kt badge tuh adik girl ke boy

Deqla manjew said...

hikhik..comel gak wlupun nmpk x sesuai..tp ok la kan dah org nk bg... :)

are_lin@yu said...

alahai cute nya..hehe
p/s:aha dear area perlis kt padang besar ;-)

izan mama mia said...

heheeh..kiut gak walau gambar bkn untk gegirl

CintaZulaikha said...

tak dpt tgk gambo, mengdengki btol line nih...huhuhu

Rai Ourkizuna said...

doa tu..mana tau dapat adik lelaki pulak..hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rezeki tu..alhamdulillah

kinara kinatara said...

wah comel lah akak:)
huhu..xpelah laki pom lakilah..asalkan comel..huhu

syiela said...

cantik... walau boboi :)

lelamaisara said...

cute ape badge tu,...

Che Rosliza Che mat said...

cute walaupun doodle boy...

Mrs Velentine said...

comelnya..mesti dia suka

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

cantiknya.. hehehe

shidaR said...

cutelah hehee :D

Cinta Misteri said...

Comel la. Kt sekolah dulu ada 1 bdk tu suka sgt kumpul badge smpi penuh beg sekolah dia.

dya bunga said...

comelnya badge

Ema Blog said...

kat mana boleh dapatkan badge ni..akak ingat nak tempah juga..

IntaNBerliaN said...

hihiii hbslah berebut2 kalau bwk g skol sbb ramai bekenan.. kiut sgt.. hihi

Dayana Bahar said...

comel sangat..... hehe kreatif

9n0L4 said...

kiutnyeeeeee badge. nak jugak satu. ;)

wan nurul hezrina said...

cumilnyer badge..baik2 jaga nnt ilang