Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 4, 2012

Dapat Gift Dari Dia


Assalamualaikum semua.

pepagi ini semangat nak hapdate blog nihh.. apa kes nihh??hehee.. mesti u'olls tertanya² sapa la yang sudi kasi gift gan i nih kan?? ader jugak insan yang mengingati diri ini.tima kaseh ya..before tuh jum tgk apa kebenda yang saya dapat sehingga membuatkan diri ni tak sabaq² nak hapdate blog..hukhuk

 Brooch dari dia.

 ini dia rupe yang saya dapat..now, tahulah anda akan gerangan yang sudi mengingati diri ini.. daripada tanda tangan di bawah tuh pon u'olls dah tau siapa kan??ya, tak lain dan tak bukan dialah insanyang dimaksudkan 
terima kaseh berbanyak² ya.

ohya, u'olls boleh klik image tuh utk baca pesanan yang dibuat oleh beliau..
terbaekk la sis macam tau² jew peragai cik Qahyra yang suke berebut gan mama dia..hikhik
saja nak tempek pic tuan empunya blog bersama gift yang diberikan oleh sis wanieys..arini i pakai brooch ni tau..sesuai tak???ahakssss.. mmg giler posing la mama nih sorang..sabaq jelahh..

note :
wani, aku doakan qalief berada dalam keadaan yg sentiasa sihat dan kembali normal seperti sediakala..banyakkan bersabar gan segala ketentuan dan ujian dr Allah.. setiap ujian yang Allah berikan tak sama tuk setiap insan..Allah terlalu sayangkan kamu sehingga berikan ujian yang terlalu berat..banyak²kan bersabar ya.. :)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

33 comments:

izan mama mia said...

cantik..laa..biasalah..kalau dapat hadiah mesti kena berebut ngan anak..ehe sbb kita kan ada anak dara..hihih

ros_reeza said...

Seronoknya dapat gift :)

♥ Wina ♥ said...

so sweeeettt! ;-)

kinara kinatara said...

wah x aci nyh dapat gift dari kak waniey..hehehe...kina nak jugak..hehehe..cantik lah akak...:)

Lily@MamaZaraZareef said...

comeinye brooch tu..munga2 lagi.untung ada kawan sayang...hihihi

are_lin@yu said...

cantik!!!hehe..sama2 kita doakan qalief sihat ya..

Mrs Velentine said...

cantik..sya doakan Qhalif cepat sembuh

wan nurul hezrina said...

tulah kan..kesian ngan waniey..mcm2 pun bleh balas komen nurul..sedih bila ngenangkan qalief..semoga cepat sembuh..

tang kerongsang cute tuh mmg cumil sungguh

Deqla manjew said...

deqla pun dpr gak semlm.. tp sampul dah terbukak..ada satu jek kat dalam...huhuhu

CintaZulaikha said...

besttt, sekarang musti dah tenang sket ati kan :)

CintaZulaikha said...

syok dpt adiah best...:)

maszmadi said...

cumel lah... sgt sesuaiiiii

Dylla Abas said...

cute sgt brooch tu..suka3 :p

9n0L4 said...

cantiknyeeeee brooch. makin lawa si pemakai. hee. ;)

ieda said...

Aah cantik dikk
Kita sama2 doakan ye, insyaallahhh

elyna mirsada said...

wow..suka le dpt hadiah..^_^

Kesuma Angsana said...

cantik, bestlah !

Rai Ourkizuna said...

comelnya...warna pun cantik..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sama2...tau dh tu yg bg dua nanti dok brebut dgn qhayra pulak hehe

Chic Na said...

matching ngan baju pulak. cantik. :)

Deqla manjew said...

owh mmg ada satu pun.. dah tnye wanieys td.. hikhik...

Ema Blog said...

cantik..dan tahniah diucapkan

~Cik Sweety~ said...

cute la..patutla qhayra berebut ngn mamanya,.hehe

fieda said...

olololo..comey tu..

Si Matatajam said...

Cantik brooch tu...tak payah rebut na..dapat sorang satu..hi hi...baiknya Waniey

IntaNBerliaN said...

cantik.. rezeki tu :-)

Tihara said...

mmg cantik n ade klass :)

Tihara said...

cantik wani bagi yer..moga anak dia sihat selalu..

Arina Shamsul said...

comel brooch tu dear :) makin penambah seri di wajah yg berseri2..:)

Mama Gee said...

bestnya..pink lg...

kayyana said...

wah.. comel comel.. hehehe. murah rezeki ibu qalieff ni yer

QA's ~ mamapapa said...

seronoknya dpt hadiah..jmput follow kmbali :)

shuhadaothman said...

shu x post entri lagi. uwaa :(