Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, October 7, 2012

Edisi Singgah Sebentar


Assalamualaikum semua

dah tengah hari baru nak hapdate blog..apa dahh..besa la u'olls ari ahad agak sibuk sikit.. maklumla 2hari cuti. masuk keja je macam² benda nak wat..

perkara petama arini ofkos tgk my blog yang wajah baru nihh.. ahakssss..banyak bloglist yang ilang, so terpaksalah masukkan satu persatu link blog u'olls.. 

bila dah sibuk² nak usha blog, ader plak kawan² col nk suh emel gambaq projek ko-k plak..then masa nih jugak la idea mencurah² nak wat asimen.adeyy, pastu ka kpala pon ligat berputar la..hikhik..

okey dehh tutup cite baba tuh..kite nak cite bab nih plak. cite nih minggu lepas punya. otw nk balik umah dr kampung, cik mek Qhayra nih ajak singgah tasek. so mmg tak plan la cite dia. terus singgah..bila tak plan paham² la..mama pon comot, cik qhayra telah lagik la..hikhik.jum layan pixca yang amat comot kami ank beranak.

kononnya nak naik kayuh² tuh la.
tapi datang terlalu awai jam 3ptg, so 
benda alah tuh tak buka..
dlm ati "selamat duit mama" hukhuk

budak comot serabut tgk gan rambut yang tak berikat.
sabo jelah.


suke tgk pic nih..
tau kenapa..coz atas kepala cik Qhayra 
ader kepala itik seakan² bentuk ati..
prasan tak??
saya dah malas nak edit sebenaqnya.
so pandai² la korang tgk..ahaksss..
3 branak yang sangat comot..
dah la panassss.
bertambah² serabut la..

singgah amek gambaq jew..
kasi puaskan hati cik Qhayra,
kalo tak lagi tuh la duk ajak singgah..
ehhh sempat lagik mama nihh..
bab posing serah ke dia..ahakssss..

lepas amek gambo kat tasek, terus balik then beratur panjang kt Domino's Pizza again.. bekenan sungguhh mama gan piza dia.. tak buley tahannnnn..
hikhikhik..


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

34 comments:

Ayuni said...

sis, cantik wallpaper....

elyna mirsada said...

ololo..comelnye dy..nice new header

CintaZulaikha said...

macam kenal jek lokasi tpt uh, bukan darulaman park ker??? huhuhu

wahhh kemain agi sanggup beratur kat dominos tu kan, kalau dpt ramai org, mmg saya tak pnh pegi..hehhe.

kinara kinatara said...

wah bestnye..:)

ieda said...

salam dikk
seronok melayan si kecik kan ;)

Chic Na said...

syoknya lepak2 tepi tasik. :)

are_lin@yu said...

comot2 pn comey.hehe.kt tsik drul amn kn?.

p/s.: rsnya ok sbb prdyk tu asa dr arang.mde in japan tp dr korea..try dear seach mmg cpt abs..jnuh cr

Lily@MamaZaraZareef said...

Pandainye die ajak singgah tasik eh..takdela comot pon..nampak comel je..^__^

Nway, dominos piza memang sdp kan. Tp x pernah walk-in. Slalu mintak delivery je,hehe

Nory Zoulkefle said...

bestnyer makan2 angin smbil ber"domino's"..hehe

Nory Zoulkefle said...

bestnyer makan2 angin smbil ber"domino's"..hehe

IntaNBerliaN said...

seronok qhayra.. hajat tercapai :-)

Si Matatajam said...

Sian Cik Qhayra tak dapat kayuh2 kat tasik tu..Mama plak lega dalam hati sebab save duit na..ha ha...

Everything's Everythings said...

Bestnya kalau dpt naik kayuh2 tu ^^
dulu pernah naik kt taman tasik titiwangsa..
Tapi tak igt harga berapa, nasib baiklah tak buka lagi tu ;P

Che Rosliza Che mat said...

tak pernah try pizza domino...best ke?kikiki seronok bersantai....

Mrs Velentine said...

wah cutenya dia.anak pun comel

Riena Haiqal said...

wah dah jadi cantik la blog ni..sya suka tgk la.. (^_^)
eh anak dara yang comel..

Riena Haiqal said...

wah dah jadi cantik la blog ni..sya suka tgk la.. (^_^)
eh anak dara yang comel..

9n0L4 said...

kemain lagi tu posing masing². qhayra same comel mcm mama nya. ;)

izan mama mia said...

hai cik qyara,,,

Kesuma Angsana said...

seronoknyer ye!

kayyana said...

hari minggu adalah hari untuk bersama keluarga kan.. hehehe.. domino's pizza lg sedap kan dr pizza hut.. hehehehe

are_lin@yu said...

thniah dear gsf yg bru!!!

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/10/update-ahli-gsf-baru-08-oktober-2012.html

lelamaisara said...

bestnye lepak2 tepi tasik tu...eh dah berwajah baru ea...dah lame tak datang sini la...sowi yunk...hehehhe

dEdEQ dE wIshEs said...

COMEL LA BACKGROUND BLOG NI ..

MAMA .. COMEL SI DAK KECIK TU ..

KUARGE BAHAGIA ..

Ema Blog said...

seronok bersantai tepi tasik camni

Cik Nur said...

sekali sekala melepak santai best jugakkan.. :)

Arina Shamsul said...

comot2..pun tetap ceria dear :)

Dalam GSF takde paksaan dear,kalau setakat tak update 2 3 hari tu ok je :)

fieda said...

seronoknyer dia santai2...

wah..nampkanya kita sama2 ahli baru gsf ye..aritu kenal di fb kali ni kita jumpe di blog pula ye..

fieda said...

seronoknyer dia santai2...

wah..nampkanya kita sama2 ahli baru gsf ye..aritu kenal di fb kali ni kita jumpe di blog pula ye..

shidaR said...

wahhh..happy je semua ye..lg2 mama tu heheee :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lama dh xp tasik tuh huhu

nur anis said...

seronoknya riadah..:)

Deqla manjew said...

hang ni kan.. mengalahkan anak pulak..overdos bergmbq.. haha..spec mmg takleh tinggal ka cik kak? hihi

dya bunga said...

lama tak riadah mcm tu..huhu