Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 9, 2012

GSF : I'm a New Member



Assalamualaikum semua.

salam perkenalan dari saya..ekceli, minggu nih dan dalam bulan ini jugak sy agak sibuk..maaf la buat u'olls yang mana sy tak sempat nk terjah blog u'olls, maaf tak terhingga..mmg betul² sibuk.

1stnya, minggu nih ader class n of kos kena pulun buat 5 asimen yang harus dihantar pada pertemuan kali ini..mmg agak tak sempat nak buka blog.

2ndnya, lepas pertemuan ke4, yakni 12 & 13hb nih, 2miggu selepas tuh saya akan menduduki final exam..wahhh penat, mmg tersangat² tak dan nk buka blog. 

bila tak buka blog, tentu² la compom tak tau yang nama tersenarai sebagai ahli baru grup GSF. adeyy, naseb baek madam kite aka Ibu Qalief yang baik ati tuh sms gtau..ada ke patut suh buka pesbuk, utk makluman semua, FB kat opis kena block, mujurla henpon ada tenet. boleh la buka. bila dah buka takleh tengok pulak page tuh, mau taknya, bukan ahli. puaih jugak search tak jugak jumpa.then mesej wani lagik.

 jum layan sms nihh..
tapi separuh jew k.

            klik image for large view
maaf coz mbuatkan anda sakit mata nk baca..hikhik

bila dah bersembang gan wani. rasa cm aku nih bahlul pulak..benda gitu pon  tak tau..errmmm.. kpala saya macam² sikit semalam, agak gelong, bila kpala dah mengong sikit akai pon lambat pick up la..hukhuk

terima kaseh pada semua yang memberi sokongan dan mengundi saya, arap² persahabatan kite semua kekal selamanya..tapi agak takut jugak tak dapat beri komitmen dalam dunia blog bersama rakan² GSF sekalian. kadang² mmg saya teramat sibuk.ada masa sampai tak sempat nak hapdate blog n BW jugak..diharap anda semua paham keadaan saya.

Penghargaan :
tima kaseh Mama Arina slaku boss GSF, krn mberi peluang memilih sy sebagai ahli baru. dan terima kaseh kpd semua ahli GSF yang sudi menerima saya seadanya..

[fuhh, ucapan supa menang award la pulak..hikhik.]

noted :
maaf sya masih sibuk dan mmg tak sempat nk BW ya,
selepas semuanya selesai saya kembali bersama u'olls ya..
InsyaAllah ^_^

 sekian (!)


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

29 comments:

unsecretostory said...

Best tue , Tahniahnya :D

mama aryan said...

wah cantiknyer rumah baru deq qienz..pink kaler lor

lelamaisara said...

kami terima kamu seadanye...eh..hehehhehe

Ayuni said...

welcome to Gsf...l.

Deqla manjew said...

yeahh.. kite geng!! hihi.. welcome to GSF!!

Mrs Velentine said...

welcome to GSF

Riena Haiqal said...

pink kaler gitu ye..

CintaZulaikha said...

akan sabar menunggu entri2 yg baru dari tuan belog, hehhe (skema siyuk ayat, hehhe)

♥ Wina ♥ said...

best ade ramai kawan nie :-)

fiza said...

Tahniah. Cutenya header.

fieda said...

samalah kita..harap mereka terima kita seadanya...chewah...hihi

Chic Na said...

welcome DQ. juling mata cik na nak baca tu. huhu..

Arina Shamsul said...

Welcome dear...

Btw saya nak tanya pasal theme samsung note tu.sangat2 menarik hati saya sebenarnya.cute miut..tehehehe.camna nak buat macam tu dear?heheeh

are_lin@yu said...

thniah dear..hihi..btmbh kwn baru ayu ;-)

kayyana said...

saya pun ahli GSF jugak... semoga ikatan ini akan kekal sampai bile bile yerk

Cik Nur said...

tengaok, bos dah berkenan theme kat hanpon dah..hihi.. :)

selamat datang ke GSF ye,..

salam perkenalan dari nur.. :)

kinara kinatara said...

wah..tahniah kak:)

kina jugak ahli baru:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam perkenalan dr saya juga muahahahaha :p

welcome to GSF dear...

Che Rosliza Che mat said...

cr pun tercalon gsf...tahniah...

Yana Libra said...

selamat datang ke GSF kak..hehe~ :)

izan mama mia said...

welcome

LYAfrina said...

welkem ke group GSF..
moga sentiasa segar ye;-)

gud luck for final exam ye ;-)

Si Matatajam said...

Welkam..welkam to GSF...mmg cantik theme tu..kemas plak tu..

dya bunga said...

welcome to the club.hihih

PinkUmmi said...

tahniah jd ahli gsf yg baru

Miss BaNu said...

welcome to GSF yerr.. =)

IntaNBerliaN said...

tahniah

wan nurul hezrina said...

oklah tuh..alah paham2 jer kalau bz..perlahan2 kayuh

ieedaz @ mama_isha said...

tahniah dear....