Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 10, 2012

Kiut Tak??


Assalamamualaikum semua.. 
wajib jawab yerr..hikhik

Maaf lewat cikit hapdate blog..hikhik..sebelum tuh jum tengok.


kiut tak???

sama tak gan image yang macam header saya tuh..hihii..
sy dapat free tau..ada abg yang juai benda alah ni kasi..hikhik

haikkk mama ader skandal ke??

waduhhh jangan cakap gitu dong..
enggakkk kok..tak der skandal la..

ekceli, saya ader belikan sesuatu dr kedainya, bila dah byk sya beli, dia kasi free jew gan saya yang nih..apa nama ntah benda alah nih..saya pon tak tau maaa..u'olls tau ke namanya??blakangnya ada pink yang bley dipakai cm nage tag tuh..dah la lemah bak² bahasa nk panggil nih..hukhuk tak rapa nak reti lol..arap u'olls tau la apa kebenda nih yerr..

kalo u'olls nak tau apa yang saya beli hinggakan dapat free benda alah ini..tunggu la n3 akan datang yerr..
 ******************************************************
ohya, mengenai n3 INI, sya salah sebut upernya..u'olls semua bukan "FRESH" magnet la.. tapi "fridge magnet" la aka peti sejuk magnet..tima kaseh sis ROHANI, coz betulkan sebutan saya..ekceli sy pon tak tau apa nama penuh bg FM tuh..hinggatkan fresh upenye frigde pulak..hahahahah.. lawak la.. 

yang syioknya, kebanyakkan kawan² komen takder plak yg tlg betulkan, mujur ada jugak sorang, kalo tak sampai kesudah la aku panggil Fresh Magnet..hakhak..

sekian (!)


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

14 comments:

ros_reeza said...

kiut je benda tu.. oh,Ros pun tak perasan ada kesalahan kt situ.. hikhikhik..

Ema Blog said...

memang kiut

fiza said...

Sgt cute ☺☺

Cik Nur said...

ini button..!
comeinya..!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a cute....FM kan mmg fridge magnet la...ko ni DQ mcm2 la haha

Yana Libra said...

badge kan??

Chic Na said...

kiutnya. ini badge namanya. ;)

izan mama mia said...

kiut-kiut

wan nurul hezrina said...

laaa mmg tak tahu ek fm tuh?oklah dah tahu..yang si anon2 taklehlah kata nampak bodoh sgt apa salahnya betulkan jer.ada gak org tak amik pot fm fm nie...hehehe

Mrs Velentine said...

hehehe,,scandal ek..hahaha

9n0L4 said...

kiutnyeeeeeeee. nk jugak. hehe.

ieedaz @ mama_isha said...

kiut sgtt! :)

shuhadaothman said...

memang kiut la fridge mgnet ni. hehe. untung la mama :)

Deqla manjew said...

comel..tp xde iras DQ pun..katun tu pp tembam...hikhik