Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 22, 2012

Ma Kaseh Cik EN


Assalamualaikum semua..

Dalam jam 2.30ptg tadi, kakak opismate ader col, ckp ader pos ekspres sampai tuk saya..
ermm pelik, saya tak pulak order barang online, selalunya kakak nih akan col bila saya ader orderkan sesuatu melalui on9..

saya ader jugak ckp syikin lain ke?? maklumla opis saya nih ader 3 orang nama syikin.ahakss mau tak kot silap ke?? sy pon tanya lagi compom ka kak?? syikin razak, nama pak saya razak, ramai syikin tapi bapak lain²..akak tuh cakap yerla..ader lagi ke syikin razak kat sini.adeyy terkena la pulak aku.ahaksss.

masa ondaway naik nak gi amekk barang tersebut, ati masih lagi terfikir² apa barangnya dan sapa yang bagi..biasalah kan manusia, selagi tak nmpk n tak pegang benda tersebut lagi tuh duk menjadi tanda tanya.hikhik

terus jumpa kakak tuh..then kakak tuh kasi smpul pos ekspres, kakak tuh sempat tanya saya "ha betol ke tak??" tgk pada nama tuh mmg khas tuk sy la.hukhuk.

tak nyempat² nak ke tempat duduk, smbil jalan buka isi kandungannya, upenya gift dr Cik Eintan Nurfuzie. hikhik..terkejuzz sy..tak terkata.

kitnyerr keychain cik en nih..

makaseh banyak² cik EN sudi kasikan gift nih tuk sya..
baik hati cik En.

note :
cik En kasi jugak ek alamat cik En.
saya pon ader sesuatu nak diberikan sebagai tanda kenang²an.


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

21 comments:

Cik Aini said...

comel,cute lah..
nti mesti cik Qyaira bekenan.hehehe

Si Matatajam said...

Comeynya Keychain tu...

Che Rosliza Che mat said...

cutenya kaychain rama2 tue...seronok dapat giftkn..

Deqla manjew said...

wah wah..comel.. bg kite la.. hikhik

dya bunga said...

bestnya dpt gift..hihi

Mrs Velentine said...

bestnya dpt gift

Kesuma Angsana said...

cutenyer gift tu!

syiela said...

comelnya keychain tu

mama aryan said...

cute..

Rai Ourkizuna said...

comelnya butterfly tu!

Chic Na said...

comelnya butterfly. :)

izan mama mia said...

wah rama-rama..tetu qhayra suka..

Cik Nur said...

kiutnya rama2... :)
boleh telak dekat kunci kete. :)

are_lin@yu said...

kiut miut..hihi..thniah dear ;-)

lelamaisara said...

saya suke rama2....cantik r keychain tu...;)

Pn. Sheila@CC said...

wow... syoknyer dpt gift lagi... hehe

akak blk pantang kt kg.. hari kedua blk kb... hari ni dh 24 hari berpantang...

kinara kinatara said...

wah comelnya keychain:)suka2:)

hehe:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik keychain tu

IntaNBerliaN said...

alahaii comelnya.. :-)

9n0L4 said...

seriesly cntiknyeeeeeee. nak jugak cik ennnn. ;)

wan nurul hezrina said...

cumilnyer keychain2..