Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 9, 2012

Suke Sangat Kumpul FM

assalamualaikum semua

selamat malam..ekceli n3 nih dah tersimpan dalam dalam draf..hahaaha..dah lupa dah nk post. tadii masa duk sibuk nak edit kembali bloglist sy. terjumpa pulak post nih..so saya pon edit la..then skarang nih sibuk pulak nak wat n3 ttg nih..

arini mmg saya sangat penat coz dr pagi abes je wat keja sibuk pulak  wat asimen yang bertimbun.erggghhh bila nak hampir nk pengsan mengadap benda tuh..rest jap tuk BW n hapdate blog..

buat u'olls yang sy blum terjah..tunggu ek..pelan2 sya sampaai umah anda ya.

ehhh apa yang aku duk melalut nih. ekceli nak cite ttg FM atau melayu nya disebut sebagai Magnet Segar..hahaha.. fresh magnet la u'olls..benda yg bley letak kat besi tuh..hikhik

ini dia FM  yg sy kumpul spanjang duk idup d umah sendiri selama 3tahun lebih..semuanya mgikut negeri yang pernah sy prgi..ader dr sabah, perak, langkawi, melaka then ada juga yg dapat dr beli kitkat..tgk muka m.nasir ada di situ..itu lah datangnya dr kitkat yg cakap tadi.

u'olls minat tak kumpul benda alah nih..kalo suka mmg kite geng arr..

oklah nak gi makan jap. baru blik umah nih..tadi bawak cik qhayra belikan bunga tuk opismate yang konvo arini..besttt arr dah konvo.
 tahniah buat mereka.nt sy hapdate ya my opismate yng konvo tuh..

ohya u'olls yang kaki ekspo tuh meh arr jalan2 sini..ada ekspo sempena pesta konvo nih..mehhh arrr..hikhik..macam2 ada siap duet je..

sekian adiosss ♥

via by android

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

27 comments:

Che Rosliza Che mat said...

semua cantik2 fm tue...

Chic Na said...

sejak akhir2 ni tersuka pulak kumpul fm. terpengaruh. huhu..

LYAfrina said...

wah..byknyerr...
lya pon mula start minat kumpul FM ni sejak selalu dpt drp kawan2 blogger...

eyhh..nnti email kat lya ye.. insyallah.. nnti lya akan kirim kan FM utk awk.. tp lya x jnji bila ye...

lya_afrina@yahoo.com

izan mama mia said...

saya pun sejak berblog...makin minat kumpul fm...

kinara kinatara said...

wah banyak nya mama:)

izzah said...

Mcm best je kumpul bnda alah tu yek...stakat ni xtrkumpul pn...mklumler pernah kna marah dgn mak dlu2 sbb letak fm ni kt fredge dia...takut calar dia kata....

shidaR said...

samala sis ..shida pun suka hehee :) ade dr blogger bg hehee ^_^

kak banner ontheway tau nnt shida bg kat FB jer,bz skit tu yg lmbat huhuh..

dya bunga said...

klaau dya suka kumpul keychain.hihi

Si Matatajam said...

M pun suka kumpul FM ni...

CintaZulaikha said...

rajinnya ngumpul magnet nih..lagi byk jln musti lg byk leh kumpul kn...hobi ker??

jeBateja said...

Kita baru nak minat kumpul....tapi selalu lupa beli kalau gi mana2....ahakz

are_lin@yu said...

wahh bnyknya yg ketam n udang tu ayu ada..hihi

Masz Sidek said...

CANTIK... suka tengok peti sejuk penuh dgn FM ni...

ieda said...

banyak dah tuu dik
akak pun minat ;)

PinkUmmi said...

suke kumpul fm jugak :)

lelamaisara said...

saya ada kumpol gak..tapi banyak dah jahanam dek dimainkan oleh alesya.....huhuu

Rohani Hashim said...

owh, hany takt ahu lak FM tu fresh magnet.hehe hany igt kn fridge magnet jer. ada nama lain rupanya.

hany pun suka kumpul FM ni. besh kan kumpul...

Tentang Kita said...

suka2..saya pun suka kumpul FM....

Deqla manjew said...

kumpul byk2.. pas tu pos kat deqla k.. hihi

Cik Nur said...

hobi kita samalah..!

ros_reeza said...

Amboi..bnayknya FM :) Ros memang minat nak kumpul.. Tapi, asbend tak gemar.. dia kata semak :( hihihi

IntaNBerliaN said...

byk jugak fm yg dah ada yer :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

oooo ni la kata fresh magnetnyer...xper2 ada org tlg betolkan tu kalu x sampai ke sudah dgn fresh magnetnya....saya juga suka kumpul FM hehehehehe

wan nurul hezrina said...

ooo nie ker entrynyer dear..hehe oklah dah betulkan fridge bukan fresh..hehe

wan nurul hezrina said...

nurulpun suka gak nnt nurul snap yang nurul nyer insyaallah

Mrs Velentine said...

banyak kumpul..

ieedaz @ mama_isha said...

samela kite, mmg minat sungguh kumpul FM...