Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, October 12, 2012

Terima Kaseh Ayong

Assalamualaikum semua.

salam jumaat..jari jemari pantas menaip di dalam kelas, ahaksss..jangan marah teacher..ekceli, tadi masuk opis jap, then sempat jugak la edit pic n masukkan dalam blog, cuma tak sempat nk stori mori pulak..apa susah save ke draf n now, nak publish la..hukhuk

n3 nih jugak merupakan n3 yg tertunggak.nak post macam2 cite tapi kan paham2 jew banyak kekangan sgt. agk sibuk mmg tak sempat sagt nk hapdate.

n3 nih ditujukan khas buat ayong, tima kaseh banyak2 ayong coz belikan cik qhayra baju n juga guitar nih..lihat image dibawah yerr..
cik qhayra bersama gitar pembemberian ayong.
ayong kasi 2 pasang baju sebenarnya.
tapi mama sempat snap baju yg ini saja.hikhik
dah penat posing la..lapo la pulak..jemput makan semua..
eeee.. cik qhayra makan aper tuh???
nampak semacam jew..hahahah..

kalo u'olls nak tau itu merupakan makanan kegemaran dia..maggie masakan mama or papa..hahahaa.qhayra kalo makan maggie tu abes sebungkus tau..!! hinggatkan boleh la makan tumpang2 gan dia..last2 mama kena masak lain. saya pon taktau macamna dia leh suka..saya biasa2 jew. kadang2 kalo lama sangat tak makan dia akan minta..mmg tak elok tuk bebudak kan tapi nak wat cmna dah dia suka..saya pon kasi jelahhh..tapi bukan hari2 oke..2bulan sekali ke, baru saya bagi..hukhuk

errmmmm nampak beno dia sangat kelaparan..

mmg macamtuh la ari2, kalo balik dari sekolah..paham2 jelah kite balik keja pon lapaq dia telah lagik la..makan tengahari jew tau..kdg2 sian tapi nak wat cmna kan, kite nih ibu yang bekerja, so nak tak nak balik jew mmg kena get ready makanan.sejak 2,3 menjak nih makanan mmg banyak yang saya beli jew di kedai..bukan malas tapikan balik jew dia terus nak makan, jadi tak sempat nk masak., 

ok setakat ini saja untuk arini, kalo sempat bley la BW ya..wassalam (!)



 

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

26 comments:

Che Rosliza Che mat said...

acik pun suka maggi hihihi...

Deqla manjew said...

haha.. mkn megi erk? amboii nk jadi gitaris ke qhayra??

p/s : baca entri deqla yg seblm ni.. ada mention nama DQ.. hikhik

Chic Na said...

ada bakat ganti najwa latif ni. hehe..

biasa la tu berkerjaya + student. mmg bz la.

Kesuma Angsana said...

ada bakat tu!

norhidana said...

wahaaa ada gaya gitaris wanita lah...

pastu bab lyn megi tuh mmg best, acik mintak skit blh?

Mrs Velentine said...

wah makan maggi yea..maintak bole??

are_lin@yu said...

alahai comelnya dia..hihi..eh blog dh berwarna lain eh.sblm ni purple kn..hihi

kinara kinatara said...

wah berseleranya dia..hehe:)

ahah maggie x baik untuk kesihatan sebab kat lemak dya..:)

petua dari kina..law nak masak magie pastikan rendam dulu 2 3 kali buang lemak..pastu barulah boleh makan:)

dya bunga said...

pndainya main gitar.hihih

shar90 said...

comelnye duk main gitar xD

Arina Shamsul said...

alolo..sedapnya dia mamam maggi..

acik pun nak masak magi juga la..haha.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi qhayra dapnyer mam meggi

Yana Libra said...

seksi qhayra..huhu~ :P

lelamaisara said...

wah bukan main lagi main gitar tu eh...:)

Cik Nur said...

heeeeee..lapo lak bila tgk Qhayra mkn meggi.. :)

izan mama mia said...

makan manggie...jgn sll..tau !!

Cik Aini said...

hehehe
kita pun suka megi gak..
kalo dh bujang tu kan,megi tu dah jd bestpren la kan.hehehe

Si Matatajam said...

Khalish dulu pun suka makan mee Maggi Tp la ni M dah tak bagi makan dah..tak elok ntuk bebudak kan..

Arina Shamsul said...

Hahaha..ko selalu je tekejut tengok tajuk mama kan dear.nasib baik tak fengsan.kalau tak susah hati ni..hehehe.

shidaR said...

nyam2..mkn hehee.. :)

CintaZulaikha said...

si kecik kat umah nih tak sampai tahap suka lagi. kalau dah sampai tahap suka, mmg tak henti2 lah nak makan sesuatu tuh. mmg susahlah kalau da gitu. nasi pon dah tak berjamah.

Miss BaNu said...

dulu rajin gak mkn maggi skrg dh jarang mkn

ieedaz @ mama_isha said...

maggi pun sodappp...:p

C'Jai said...

Oit...Qhayra makan maggie ye...jangan lah mkn maggi sayang..... :-) setahun sekali takpe kot....comey pakai baju baru...♥

shuhadaothman said...

maggi kari plus telo sibijk. hehe. mmg sorg x ckup mama. hihi. shu pon suka!

wan nurul hezrina said...

megi tak bagus untuk saraf tapikan siapa yang tak suka megi.hehehe..mmg sedap.nurul kalau skang makan megi nyorok dlm almari.hahaha takut merah nampak.hehe kadang bg gak tapi mmg jarang..