Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 10, 2012

Tima Kaseh Awak yang Tak Bernama



Assalamualaikum semua.

eh arini banyak pulak yang saya post ekk..ermmm nak shaik kot..hakhak.
juz nak ucapkan tima kaseh buat HAMBA ALLAH nih coz sudi betulkan 
kesalahan saya di entry INI dan saya juga ada post jugak n3 tentang pembetulan saya di n3 INI.
selepas saya wat n3 kiut tuh, baru saya prasan dekat shout sya nih.. tu pon setelah diberitahu oleh kakak Kesayangan saya.

maaf untuk pengetahuan anda semua,
sy kurang sikit membaca dekat Shout ini.
sesapa yang dah terjah saya, dan minta saya terjah semula 
pastikan tinggal jejak di ruangan komen yang disediakan..

bila dah di ruang komen, masing2 berbahasa sopan dan santun la kan..mau taknya, komen tuh ader nama.then nak cakap lebih kurang pon tak buley la..hikhik..*kata2 ni tiada kaitan gan n3 di atas, maaf kalo agak kasar yer.

kite hanya manusia biasa yang belajar dari kesilapan.
itulah belajar namanya.
semua orang pernah buat silap kan??
tak semua manusia dilahirkan bijak dan terus pandai..
betul tak u'olls yang saya sayang sekalian..

saya terima apa saja kata2 anda..
tima kaseh semua..
Hanya Allah saja yag bisa membalas budi dan jasa baik 
dr Tuan Hamba.

sekian (!)
adiossssss ^_^

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

17 comments:

eita said...

belajar dari kesilapan kan...

kinara kinatara said...

sapelah si pengomen yang terlampau "baik hati" 2 kan...

hehe..ape pon keep blogging mama:)

Chic Na said...

kalau ye pun nak tegur berbudi bahasa la sikit.

* bkn tak nak tegur tp segan. sorry.. :)

izan mama mia said...

sorry saya pun lupa nak tegur...pasal slp ejaan tuu..sampai ada yg tegur dgn sadisnya..err..tegur elok2 tak boleh ker..kitakan warga malaysia yg sopan santun...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

adeh sakit telinga dgr dia kata bodoh.....baling batu sembunyi tangan hebakkkk ler tu...xper la dia sorg jer pandai huk huk huk

CintaZulaikha said...

tak paham ngn org suka komen2 cam gelabah nih...cakap baik2 suda.

Deqla manjew said...

lorh...bgs dah tu betulkan apa yg silap..tp cara teguran mmg tak kena langsung la.. apa dia pikir dia pandai sangattt?? stiap org ada je buat silap!

wan nurul hezrina said...

nurul bukan tak mo teger 1st sebb tak baca lagi entri deq tuh=)ke2 kalau nurul sbb taudah typing error ker atau taudah nak sebut fridge..huhu so tak perlu kata org bodoh..

lagi1 kat shoutbox mmg nurulpun taklah suka sangat nak tgk..jgn amik pot kay..

Rai Ourkizuna said...

gaduh ngan pasangan dia kot..sebab tu stress je bahasa..hehehe..

Mrs Velentine said...

bagus niat nak tegur tp bahasa kena jaga..sabar yea mama

Cik Aini said...

haish,
kot ye pun tegur lah baik2 kan..kata kita kaya ngan budi bahasa ye dak.. :)

aReLaN said...

perghhh...bahasa dia.

9n0L4 said...

agak agak la bahase tu bile nak menegur silap org kan. :)

Cik Nur said...

nak tegur xsalah..tapi cara tu biarlah elok.. nampak sgt kan org tu xde bahasa...

shuhadaothman said...

nk tegur org pon biar dgn cara elok kan. huhu. ni bahasa dah mcm ape dah pon. sabar ye mama :)

IntaNBerliaN said...

rasanya kesilapan dlm ejaan tu normallahkan.. kdg2 kita pas taip terus publish.. xsemak balik pun..

IntaNBerliaN said...

rasanya kesilapan dlm ejaan tu normallahkan.. kdg2 kita pas taip terus publish.. xsemak balik pun..