Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 28, 2012

Aku Dah Ader (!) Ko Aderrr..???


PERHATIAN..


WARGA² BLOGGER SEKALIAN
EXSPECIALLY GSF 
YANG DAH MEMPUNYAI AKAUN

BOLEHLA meng"FOLLOW" SAYA OKE.
FOLLOWER ANDA AMAT SAYA HARGAI.

U FOLLOW I FOLLOW..

utk makluman lanjut sila ke 
KAK DIEYANA punya BLOG.

sapa² yg belum ada tuh buat la..bukan susa pon..
pastu jgn lupa follow kite plak.hehee

adiosss :)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

20 comments:

Deqla manjew said...

deqla mls ar bab2 ni..haha...nnti la install pun x lagi..huhuhu....nk kena org buatkan... ngade2... hikhik

mama aryan said...

akak takder..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh xbuat lg pun...xdan hehehe

wan nurul hezrina said...

alahai nnt2lah kowt feninglah skanrangnie mcm2 hal..huhu nnt dah install i follow kay dun worry

LYAfrina said...

huhu..lya belum join lagi..insyallah..klo dah join lya poloooo

Si Matatajam said...

Dah follow....

kinara kinatara said...

kina ngak punya fon cangih mangis..huhu:)

N.Aima K said...

insyaAllah nanti dah buat saya khabarkan semua yaa!!

Mimie said...

xbuat lg..huhuhu

Dayana Bahar said...

Jom jom join.. syok bw mggunakannya

Cinta Misteri said...

Dah ada lama ni, tp pening la. Aritu ada masukkn ssuatu pasal nufX kt blog, then blog trus jd huruhara. Myb tktau setting kot. Klau ada yg perasan, masa tu ada yg tk dpt komen kt blog CiM. Lps si cantik manis kina godeh2 blog CiM, trus remove apps nufX tu. Huhuhu...btw nnti CiM folow u yep

Yana Libra said...

xtau ape tu..huhu~

Cik Nur said...

nur xde lagi...
rasanya dah komen dekat sini.. xde ke..?

Cik Aini said...

kdg2 pakai ni x appear kan dia pnya komen..haish cam x ok la plak..mmg DQ try dah ok eh?

shidaR said...

shida pon xbuat lg hohoh!

IntaNBerliaN said...

akak xjoin pun lg..

Mrs Velentine said...

Mv pun tak buat lagi

9n0L4 said...

belum join lagi. whatsapp pun ntah bile nak layan. huhu.

lelamaisara said...

dah install tapi tak buat ape2 pon lepas tu..hahhha dasar pemalas kan...

N.Aima K said...

asyik lupa je nak install