Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 12, 2012

Alamak Silap Sudaaa..



assalam semua..

alamak silap la ehh pasai n3 before nih..
kat mana tu??
korang scrolldown oke.
aku suda tukaq date event yang jauh besa event tersebut.
 beza kan??
 mau tak bezanya,
sambutan y melibatkan 2 agama y berlainan..

ampun yopppp..
saya sendiri tak tgk kalendar la.

then tengok jadual shif tuh pon minggu lepass.hukhuk
esok cuti deepavali
then,
khamis : cuti awal muharam..

tima kaseh pd kawan² y sudi betulkan kesalahan tersebut..
mood, tahu nak cuti jew, tapi tak tau cuti pa..
hakhak, nak cuti sangat2 la jgn jadi gitu..huhuu

this is my mistake..maaf semua..;(
hapi holiday ya..

adiosss (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

48 comments:

Cik Nur said...

hehehehe...teruja dengan cutilah ni ye.. ;)

NM02 said...

hi...salam kenal

singgah sini terus tinggal jejak

jom, kalu sudi singgah teratak kite plak

psstt... kalu sudi follow la skali eh

maceh

:)

Mrs Velentine said...

excited nak cuti lah tue..

Ema Blog said...

kan best kalau ambil cuti ni...tp apakan daya..

Dylla Abas said...

excited sgt sampai tersilap ye..hee :p

izan mama mia said...

selamat bercuti

Chic Na said...

tak sabar nak cuti la ni. apepun happy holiday. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

akak sejak berhenti keja dah x alert pon dgn cuti2 ni. husbnd blk aritu br sedar minggu ada public holiday dua ari. tu yg dia ajak ikut ke kuantan tu..hehe

Deqla manjew said...

xpela, stiap manusia x penah x buat silap...bgs la DQ perbetulkan kesilapan tu.. :)

Kasih Salina said...

assalamualaikum & salam kenal..ramai yang ambik cuti & jalan2 makan angin minggu ni ye..jalan pun sesak juga..saya follow sini juga ye, follower ke-656.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Excited noo nak cuti tuh dear..hehehe. owh yer, dear..takleh nak whatsapp YM ker..hurmm..naper erk...try skli lagi..ni number YM - 010-4065509. Yer?:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..lily pun perasan juga tadi terus tgk kalender cepat².. :)

dya bunga said...

nampak sgt nk cuti..hihih

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehe biaselah tu,,=)
slamat bercuti sis =)

ieedaz @ mama_isha said...

Takpela..manusia mmg xlari dr lakukan kesilpan.. sib baek ade kwn2 yg sudi betulkan yer.. maaflaa lewat smpi cni ..

etuza said...

selamat bercuti ya..dah link ke GFS saya di laman Pesona Etuza..klik
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Eiqa Almond said...

Hahhh, ingat cuti lagi.. hehehe
kan dah tersalah tarikh..

Solehah Shamsuddin said...

minggu ni paling byk cuti.best kan.hehe

CintaZulaikha said...

hahaha, basalah tu, keterujaan tlh megatasi segalanyaaaa...hihi.

cui ni gi mana jek??

Kasih Salina said...

tq follow kita juga ye..ke mana cuti hari ni..

Arina Shamsul said...

hehehehe..

happy holiday dalink :)

Arina Shamsul said...

hehehehe..

happy holiday dalink :)

kinara kinatara said...

sama x mau cuti kak:)

huhu..

lelamaisara said...

manusia mane ade yg perfek..hehhehee...its ok...

Cik Aini said...

semangat nk cuti ka smangat nk p kola perlis ritu..tu yg silap tu.hahahaha

shidaR said...

syokknya cuti shida pun cuti juga hehheee :D

IntaNBerliaN said...

biasalah... seronok nak cuti.. hihi

Si Matatajam said...

Eksaited nak cuti la tu ka. Ha ha..no wori pipel make mistake..

Si Matatajam said...

Klik2 Milo utk Qhayra

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xcited nk cuti la tu haha

norhidana said...

heheheh yelah maklum dh ingat nk cuti je kan, sampai tertukar cuti nyer ek...

Nisah Mat Noh said...

salam ukhwah..
kesilapan tu biasa-biasa aje .
perkara biasa.
Take Care, Salam Maal Hijrah

Masya said...

esok cuti.. tp mungkin kerja....

Khairun Solehah said...

haha,x pe2..normal lah tu.. kira type salah je lah =)

mama aryan said...

maaf diterima hehe..semangat nak cuti la tu kan..

ummiross said...

Salam Maal Hijrah Mama Qhayra..

zila manaf said...

lekkluuu hehe

Zie said...

mood bercuti sudah habis... sok sambung kerja... hehehe..

Miss BaNu said...

hehe selamat bercuti =)

eintan nurfuzie said...

syok sgt tu sampai tersilap sudah!
ahahhaa

Cho Zila said...

kita hanya manusia biasa... bestkan cuti...

C'Jai said...

satu yang akak nampak..dari apa yang berlaku..

itulah perlunya sahabat..saling memberi teguran di saat kita tersilap...betul tak...beruntung ada sahabat2 yang baik dan sudi membetulkan..:)

shidaR said...

selamat bercuti sis ^_^

are_lin@yu said...

salama maal hijrah dear ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah selasa

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Cho Zila said...

jom update lagi..
cuti panjangker..

wan nurul hezrina said...

nie mesti kepala ke kampung jernie tuh tak tahu cuti apa..nurul tak cutipun straight seminggu..