Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 26, 2012

Birthday Tiga Beradik


Assalamualaikum semua.


dah lama saya simpan n3 nih tau..gara² pic tak leh nk upload lerr..fuhh penattt arrr..menyusahkan betul..tension aku..huhuu

1st of all, tima kaseh diucapkan pada kawan² yang membantu pulihkan keadaan.kwn² yang tlg selesaikan masalah yang saya hadapi kat n3 INI..penatt juga ek nak buat dia..kalo tak paham betul² mmg takleh nak buat..berkali² saya buat tau..tu pon nasebaik ikut totu yang LyaFrina ajarkan..kalo tak jenuhh saya.pakai tak berblog la..

oke, terus ke tajuk utama arini, pada 17 November lepas, Ayong (kakak sulung saya) ader watkan kenduri kesyukuran sikit sempena hari lahir anak² beliau. kalo korang nk tahu, anak² ader 3orang dan ketiga² anak beliau lahir bulan November.

si Abang Hamzi lahir 11.11.2001 jam 11.09mlm 
*cantek x date dia?
si abg nihh mmg saya ingat time n datenya coz senang ingat..hihii
Nabil Najwan aka Acik Abin DAN
Nisrin Nabihah aka bb Nisrin 16 November.

*molek tak tarikh² bersalin dia.senang nk ingat, yg bestnya ank kedua n ketiga beliau tarikh yg sama tuh..senang kan nk celebrate..xpayah pikir dahh..hihii
kalo nk tau cmna dia buat tanya lah dia.ahakksssss..

xder la.semuanya di tangan Allah kan..kdg² kite hanya mampu merancang Allah jua yang menentukan..setuju tak gan kenyataan itu..kalo setuju sila angkat kaki..yuhuuuuu..

so, our kenduri wat 17hb coz ari sabtu my dear sis cuti lerr..
kenduri tak panggil sapa² pon just adikbradik dekat je.
nak buat ari jumaat kan pheglih keja..
ohya, kakak saya keja kt perlis. 

jum arrr layan picxa yang tak seberapa nih yerr..

Selamat Ulang Tahun 
Hamzi Hakimi
Nabil Najwan
Nisrin Nabihah
May ALLAH always bless All of U
17 November 2012
Menu :
Pulut durian
Kuih Muih
Ashu Eran aka Mr. Papa
ini semua sepupu sepapat kiteorg.
geramm gan cik Qhayra tak ikat rambut..
rimas tgk..erghhhhh
Antara menu yang ada..
acara memotong kek
sebahagian sedara yang hadir.
budak ini pon sibuk jew nak potong jugak..hahaaa
sabo je mlayan karenah anak²..fuhhhh.
lastly pixca wan aka my lover daddy yang tak berapa nak sihat..
menunggu kedatangan sedara mara tul bacaan doa selamat..

abes cerita ceriti saya yang ntah apa² ntah..hikhik
smg mnjdai kenagan terindah buat 3bradik nih yerr..

sekian (!)


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

28 comments:

Che Rosliza Che mat said...

banyak menu...happy birthday buat mereka bertiga....

kinara kinatara said...

wah..untungnya lahir bulan sama....huhu:)


best juadahnya..:)

jaakechik said...

hepy belated besday buat mereka... sedap nya pulut doyan! kek pon besar! meriah nampak,,,

QasehnyaRania said...

wow..cantik tarikhnya..
tak jauh bezanya kan...senang maknya nak majlis..
pandai2..hihi

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sedapnya nengok menu tu sume,,heheh untung dpt celebrate sekali kan, xpayah serabut pikir,,memg happening la nnt

Mohd Lokman Bin Ramli said...

meriahnya... dah lama tak pergi majlis hari jadi

Cik Nur said...

Meriahnyaaaa..!
ade durian lagii.. :)

Selamat ulangtahun buat mereka.. :)

aReLaN said...

untung n best leh sambut bday ramai2 skaligus ni.heheh

Chic Na said...

senang la camtu. sekali celebrate je. meriah lak tu. :)

Solehah Shamsuddin said...

wah tiga2 lahir bln 11 tu.terbaiklah.

Si Matatajam said...

Hepi besday utk semua..cik Qhayra tetap comel.

Deqla manjew said...

mudah keje, sekali harung jek sambut besday...happy belated besday buat mereka ber3! :)

Arina Shamsul said...

wah mmg pro la lahirkan semua anak bulan nov.hahaha.sambut bday jimat sikit kan?hhehehe.

tengok gambar dah terbayang kemeriahan suasana :)

happy birthday buat mereka :) semoga ALLAH PANJANGKAN UMUR MURAHKAN REZEKI.
JADI ANAK2 YANG SOLEH DAN SOLEHAH :)

AMIN~

are_lin@yu said...

cantik tarikh..sambut 3 skli sng kan dear..hehe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

hepi b'day kpd girl & boy (",)
semoga panjang umur, murah rezeki
besar kek tu

Dayana Bahar said...

Selamat hari lahir untuk 3 beradik ye hehe

Pemikir said...

satu perkongsian yang menarik dan nampak seronok ye..

Nyue said...

ag best sambut besday ramai2...huhuhu...

bnyknya makanana..ehehehe

~MommyAida~ said...

Happy dapat celebrate birthday ramai2...Happy birthday utk semua ye..

N.Aima K said...

Happy Birthday!!

maszmadi said...

happy birthday buat mereka...
menu hebat coz ada pulut durian, kalu masz makan durian jerk lah... haha

mama aryan said...

meriahnya..seronok sambut besday sama2

syiela said...

hepi belated besday buat mereka bertiga.. meriah sambut ramai2 bestkan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

senang kan himpun buat semua skali....best2 gak tu hehehe...meriah

wan nurul hezrina said...

musim doyan kenalah menu berasaskan doyan

Yana Libra said...

durian!! hehe~

lelamaisara said...

wah doyan pon ade jugak....
nak doyan boleh..yg lain2 tak mau mintak....hehe

9n0L4 said...

di mane mane pun durian ade skrg ni. huhuhu.