Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 12, 2012

New Glasses



Assalamualaikum semua..

layan gambaq dulu la..
 jenama : cap ayam.
sapa nak meh cari gan saya ek..hikhik
murah² saja :)

tayang pic tuan punya sepet mata japp.
baru di amek kat kedai
terus pakai,
naik keta melaram posing..hukhuk

ahli gsfianzz yg ader What Apps dh tgk kan pic nih??hihii
 sesuai tak??
adakah pelik dengan wajahku..
komen sikit..bukan minta puji oke..hikhik
katakan apa saja sya terima gan hati terbuka.yuhuu

ciwi la katakan sepet baru..huhuu
masa nih otw blik kg..
usah ditanya, asal ujung minggu je mesti lepak kat kg daa..
baru besttt maaa..hikhik
 gambaq yg diedit..
menyampah tak abes² edit pixca dia..
maklum la hobi..
ada lagi koleksi pic y diedit jum terjah SINI & SINI
kot² la nak jamu mata..hikhik

ini yang diambil arini..ahakss
lokasi : kaunter utama PSB

hahaa boleh cmtuhh, student takder balik kg raya..
kite pon raya jugakkk la..hikhik

nota kaki
esok : cuti awal muharam
rabu : kembali keja (insyAllah)
*mana la tahu kot² xdapat mghadirkan diri ke,
coz arini pon dah naik malass dehh..hahha (marah boss aku
khamis : kembali cuti diwali.

hapi holiday buat semua..
ati² di jalanan walau di mana anda berada :)

sekian (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

32 comments:

Deqla manjew said...

sesuai ngan DQ.. deqla x penah pakai spek...hubby je pakai...hihi

fiza said...

Ok jer ☺☺

Happy holiday juga.

man said...

Sok bukan deepavali ke.hehe.mk pakai cermin mata blh tahan..

Riena Haiqal said...

cantikla... (^_^)

Si Matatajam said...

Kak M tgk ok ja dear...

Tihara said...

as salam

selamat bercuti :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cantik..sesuai jer ngan DQ...^^

syiela said...

cantik.. sesuai je tengok...

***aiman khatan kat lgar rumah adik ipar saya. Jemput datang ye

syiela said...

ni no kot2 nk mai khamis ni.. col dulu no 012 4003624

Myra Jay said...

Cuti Deepavali dulu baru Muharram dear :)
Ni mesti mood nak bercuti nieh :D

Selamat bercuti ye :D

Cik Nur said...

comei..!
teringin lak nak wat glasses baru.. :)

selamat bercuti deq.. :)

~MommyAida~ said...

Nampak suits je dgn muka awk..tak pelik pon..aida pon suka frame mcm ni..ade satu, tp dh jarang pakai skrg ni..hehee

zila manaf said...

mcm sama dgn kite je hikhikhik

Mrs Velentine said...

cantik cermin mata baru tue

Ema Blog said...

owh..inilah yg salahnya... walaupun cap ayam..tapi menawan..

Chic Na said...

ada power ke tak dak DQ? comel.. huhu..

kami kat sini hr rabu je keja. hari lain public holiday. yeahhh..

Madam Lala said...

elok jek ngan muka madam tgk...

Deqla manjew said...

haha.. terbalik tarikhnye yer..itu la whatssap sokmo smpai lupa.. haha :p

dya bunga said...

dya xske pakai spek.hihi

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

ok je, cantik n sesuai=)

selamt bercuti, agk2 mls smbung jek =p haha

ieedaz @ mama_isha said...

Org cantek, pakai apepun cantek :-)

kinara kinatara said...

cun ah kak:)

lelamaisara said...

oh ni n3 yg tersilap tu..baru bace..hehehhehehe

Cik Aini said...

suwit sepet mata tu ngan tuan dia :) op coz dh tgk dlm watsapp..hehehe

owh yg nilah yg kata silap cuti terbalik tu ekk.hihihi poning eh?

shidaR said...

happy holiday sis :)

IntaNBerliaN said...

rasanya sesuai je spek ni dgn dq :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik n sesuai jer :-)

Masya said...

cumellllll

mama aryan said...

ok ja..comeyy lagi ada akak tgk hihi,puji ikhlas noo

eintan nurfuzie said...

ok je ..padan ngn muka

Solehah Shamsuddin said...

speck ni simple tapi sesuai :)

wan nurul hezrina said...

nurul barujer buat..=)so tak tahu bila tahun lagi nak buat..