Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 2, 2012

Skul Uniform Cik Qhayra


Assalamualaikum semua..

selamat pagi khamis, setiap khamis jew, agak sibuk, nak wat itu nak wat nih.. maklumlah masa agak singkat coz blik 3.30pm. ermm 1st November dah arini yerr.. erghhh lagi 3hari bermula lah final exam.

aritu ramai jugak tertanya² apasal cik qhayra sorang jew tak pakai baju skul..kawan² lain semua ada baju skul.  bukan anda jew, mama pon hairan apasal kanak² lain ader anak mama tak der..hukhuk.

ekceli, masa awai tahun dulu dah gtau nak baju tuh, tapi kata cikgunya saiz takdak. nak order lain, then kite pon tunggu la diorg gtau..sampai kesudah tak jugak gtau..last² mmg cik Qhayra takdak la baju tuh..lepas insiden tuh, terus mama order baju dia, cikgu ckp kalo ader dia gtau.. 2,3 ari cikgu pon col gtau baju dah ader saiz qhayra, cikgu tanya nak ke tak?? terus mama gtau nanak 2pasang..hukhuk

ta raaaa....

lawa tak uniform cik Qhayra???
warna tema universiti kunin & biru.

pestime pakai baju sekolah..
excited dia..alaih² naik keta nak nangis 
bukan pa nak galas beg sangkut gena ntah..tak sempat mama nak tengok.
huhuu pagi² nih besa lahh mama pon kalut dia lagi² la kalut..hukhuk

apa yang membezakan gambaq di atas dan bawah?? teka cepattt..1,2,3 

yeahhh kerana baju yg ber"tuck in" (betul ke aku eja nih..nanti kang ader jew nk say aku bodo..ah lantok lahh, janji aku paham korang pon paham..hukhuk)
mana lebih kemas, of kos la gambo di bawah kan??hihii.
alolooo kiut anak mama berbaju sekolah.. lain beno pulak rasanya,
nampak sgt yang anak mama nih dah besaw..hikhik. 

noted :
final exam bermula 4hb hingga 8hb november 2012
insyAllah akan menyepikan diri untuk beberapa hari..
abes jew exam pd 8hb buley la berhoray² di umah korang k.
wish me luck oke.!!
adiosss (!)


Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

35 comments:

Karukord Jagau's said...

kuning biru gitu.... :)

Mrs Velentine said...

comelnya qhayra...good luck exam..hari khamis mmg balik awal yea kat kedah?

Rai Ourkizuna said...

kenapa seluarnya diorang buat belang sebelah2 gitu.. tak comel la..

dya bunga said...

cantik tu..good luck ye..:)

mummY daniSha said...

satu baju masuk dalam stu baju kat luar hehe....dah na exam eh..gud luk!sy tgh bz dgn assg yg melambak2 huuu =p

Cik Nur said...

ololo..tomeinya..!
kiut muka dia nak teriak..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

qhayra comel
gud luck

9n0L4 said...

ape muke monyok tu. hehe. best of luck ye dear. :)

mama aini said...

assalam dr mama..comilnya qhayra dgn baju kuning biru .. thanks.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..ha'ah k.atie pon cam pelik tgk seluarnya..nape sebelah kaler lain...

Aine Ainun said...

heheeee...
comelnya....

gud luck..=)

shidaR said...

alahai comelnya :)

GUdluck sis ^_^

are_lin@yu said...

comelnya qhayra dgn bju sekolah..hehe..bezanya gmbr 1 qhayra ltk bju luar,gmabar 2 bju kt dlm..hehe..gudluck dear ;-)

ieda said...

unik uniform tuu
sebelah kuning sebelah biru ..
kadang2 tadika nie idea dia banyak kan bab2 tshirt sukan sek anak2 ;)

~MommyAida~ said...

Gud Luck to Mama Qhayra...Happy tgk Qhayra pakai uniform..cute!!Salam kenal juga ya..

Cho Zila said...

salam perkenalan dari akak...
suka tengok budak2 pakai baju gini gi sekolah nampak sangat selesa... tadika anak akakpun warna biru dan kuning...

Kesuma Angsana said...

cuternyer dia & all the best ye

Myra Jay said...

Cantik uniform skolah, seluar siap sebelah lain2 lagi.. :)

Zuraidah Butang said...

alahai nak nages plak..hhe comelnye die

S! M4T4 C0KL4T said...

comei...biru kuning gitu...
good luck ye..4 your exam..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam jumaat

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo...tomeinye dia..

Good luck ye..all the best...


p/s : barang dah sampai...TQ sgt²..suka..comel..^^

Lily@MamaZaraZareef said...

Comei dia pakai uniform skolah..:-)..nway,gud luck for ur exam k!!

mummY daniSha said...

dekat uitm =)

ummiross said...

ceria baju sekolah Qhayra, comel bila Qhayra pakai baju tu.

Good luck ye!

Cik Aini said...

dah besar cik Qyaira kita tu..

eh,gud luck ye DQ..wat sehabis baekkk...yg terbaekk hokayyy :)

cheeze maz said...

salam ziarah...

good luck.. sikecik nmpk comel sgt2

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana la tau berkenan nak merasa serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menghasilkan sos sesedap sos cheeze wedge, KFC. Harga pun hanya RM 10.00 sahaj bg 1 pack seberat 200 gram (x termasuk courier)

IntaNBerliaN said...

comel je siap galas beg :-)

N.Aima K said...

ololo comey...

mama aryan said...

alolo..comeinyer cik qhayra nih

Deqla manjew said...

amboi2...bergaya dgn uniform biru kuning dia la..comel momel!! :)

syiela said...

mesti dah tak sabar nk ke sekolah ni...

tadika mana ye baju camni

Si Matatajam said...

Comelnya Cik Qhayra..meriah warna baju tu..

fieda said...

ermm...tadika mane ni..?

Solehah Shamsuddin said...

baju ni utk tadika ke prasekolah?