Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 26, 2012

Tolong Ajari Aku :(

Assalamualaikum semua.
*wajib jawab dulu*


kawan² yang baik hati tlg ajar saya cmna nak bila jadik cmni..
sebelum nih ok jew..xpernah plak jadik gini..2,3 ari nih jadi cmni plak..
sya tak pandy la..
kat mana ek?? nak edit pic tuh kasi kecik sikit..adeyy penat la gini..

sebab benda alah nih la blog saya tergendala tau..

bila sya upload pic dia kasi warning ats nih..
 
bila saya klik button upgrade tuh dia suh beli plak
apa kena ntahh..
saya nih dah la xbrapa pndy..
penat betul la..
 
KAWAN² TOLONG AJARI SAYA KEJAP..
 
pertolongan anda didahulukan gan ucapan
RIBUAN TERIMA KASEH BANYAK²
JASA KORANG JADI KENANGAN
peace (!)

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

22 comments:

Afasz said...

sian nye. ni satu penyelesaian kat sini-->

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

izan mama mia said...

mg ada yg pandai boleh tolong..akak xreti bab nih

CintaZulaikha said...

tak pnh jadilah pulak kat saya...huhuhu

Mrs Velentine said...

deq's kena daftar author baru..http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

Chic Na said...

dear, tgk kat blog Lyafrina. br2 ni je lya ada buat tutorial pasal ni.

emma said...

tak pnah pulak jadi camni..

fiza said...

Owh...ni sebab dah over limit nih. Ni akk bagi link. Harap dapat membantu.

http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

Deqla manjew said...

lorhh.. kes yg sama mcm cikgu hari tu...cuba tgk kat blog lya... ada tutorial pasal tu.. :)

Cik Nur said...

ini dah kena limit ni, cuba tgk blog Lya GSF..ada tunjuk cara2 mengatasi masalah ini...

Si Matatajam said...

Alaha x pandai plak M..Sori DQ

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cuba akak resize saiz kt paint,,=) dripada 100% ke 30% ke,,=)

Che Rosliza Che mat said...

nasib baik dah boleh buat...

kinara kinatara said...

alhamdulillah selesai sudah kesnya..:)

QasehnyaRania said...

a`aa..tgk kat blog lya..dia ada buat tuto:D

9n0L4 said...

ohhhhh. patutlah lya sibuk buat tuto. ;)

IntaNBerliaN said...

ramai yg jadi camni akhir2 ni... tp sy xreti..

mama aryan said...

akak pun baru je jd cenggini..dah murung rasanya time tu,pastu try google jumpa cara nak buat mcm mana lega rasanya..hehe

syiela said...

dah settle ke.. akak mmg tak pandai

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh ni dh habis limit nk upload pic....ramai gak blogger len yg jd

wan nurul hezrina said...

aah tgk blog lya..ramai gak takleh upkoad pic.dulu nurulpun pernah jadi cenggini

lelamaisara said...

sila rujuk pada yg pakar..akak tak pakar la dq...hehehehhe



eh dah boleh ke saat ni....terlewat kumen....

shidaR said...

mcm mana blh ade mslah cm ni yer sis?