Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 26, 2012

Ayahanda Semasa Di Warded


Assalamualaikum semua

apa kabor semua?? diharap sihat la hendaknya ya..mood masih lagi bercuti sebenarnya..huhuu bermalasan benor nak masuk keja arini. tapi mengenangkan tanggungjawab yang dipikul oleh seorang pekerja, makanya dalam ketidakrelaan ku datang..hahaa *ayat poyoss la..abaikan yerr. merapu meraban pepagi nih..

dalam entry INI, ada saya gtau yang ayahanda tercinta tak sihat dan dimasukkan warded. Alhamdulillah nmpk ayah makin kuat, cuma masih belum dapat apa² keputusan ttg pnyakitnya, sama ada harus dibedah atau pon doc kasi ubat saja, buat sementara waktu nih mmg ayah bergantung gan ubat tahan sakit..lain punya ubat ta raaaa.. insyAllah, 7hb nanti result ttg pnyakit ayah keluar. muga² ayah tak apa². Ameen

saya pon mmg tak sempat nk hapdate blog. apatah lagi BW, maaf ya.. sesungguhnya keluarga lebih diutamakan. dekat entry INI pulok, saya mohon maaf kerana tak dapat BW kerana kerana last minute, emergency kes, terpaksa cuti. nak bawak ayah ke hospital kerana ubat ayah kehabisan.
pic semasa ayah di warded.
jangan salah paham oke. skg ayah di rumah bukan di warded. pic nih semasa ayah di warded di entry SINI, tau. ketika entry tersebut dikeluarkan, pic ini tak dapat dimuaturun bersama kerana ada masalah teknikal..hikhik, so kluar entry dahulu, pic keluar kemudian :)
drip asid, katanya badan ayah kekurangan asid.

cerita lebih lanjut sila rujuk entry INI oke.

buat kalian yang sudi doakan kesihatan ayahku di dalam entry INI dan INI., terima kaseh tak terhingga,
muga berkat doa kalian, ayah saya sembuh seperti sediakala :)
dan Allah jua yang dapat membalas segala jasa baik korang.

nota chinta : 
saya ondaway ke umah u'olls,
 slow² spt kura² oke,
 taknak laju² takut kena "spedtrek" pulok..hikhik

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

37 comments:

Anum said...

anum akan doakan

Mrs Velentine said...

semoga ayah deq sihat.amin

nik ros said...

moga sembuh seperti biasa yea

are_lin@yu said...

semoga ayah dq cpt smbuh eh...sama2 kita doakan..

Deqla manjew said...

sedeh kan tgk keadaan org tua yg mcm ni..deqla tumpang sedeh tau dear.. moga ayah dq cpt sembuh..amin..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga ayahanda cepat sembuh..

~MommyAida~ said...

semoga ayah Deq Qienz terus dikurniakan kesihatan yang baik..amin

Pn. Sheila@CC said...

semoga ayahnya cpt sihat k...

k.sheila lum pindah lg... still duk cari tpt tgl kat sana. skang ni msh kat kedah...

BERT said...

moga sihat sepenuhnya ya

sHaRiNa eLyaNa said...

sha trngt kat raya lps..brya ngn arwah ayah kat wad :(

ieda said...

ALHAMDULILLAH dikkk

memang risau , akak aritu macam tuu juga ..kalau boleh temankan ayah , sure hati rasa legakan ..

insyaallahh harap2 penyakit x serius mana .. sama2 kita doakan ..

Mimie said...

sy doakan semoga ayah awk smbuh

Cik Nur said...

moga ayahda deq cepat sembuh ya.... :)

Nur sentiasa doakan...Ameen..!

Riena Haiqal said...

semoga ayah awak cepat sembuh ye.. Amin...

nur anis said...

semoga ayah akak cepat sembuh ye..:)

intanfirdaus247 said...

kak intan sedih la tgk orang tua2 sakit...sedih giler..kak intan doakan ayah dq sihat dan cepat2 sembuh ya...

* dulu kalau naik teksi tgk org tua tahan teksi , teksi penuh rasa sedih sangat..kesian tgk depa duk tunggu tepi jalan

wan nurul hezrina said...

teringat kat arwah..baju hsptl kaler ijau2 still ada dlmsimpanan mama..bila tgk gmbr hsptl tbyg gmbr arwah abah..

mama aryan said...

alhamdulillah..harap2 ayah terus sihat hendaknya

Chic Na said...

Ameen. yg baik2 je hendaknya. :)

aReLaN said...

semoga ayah awak sentiasa sihat. pesan kat dia jaga diri leklok ye

Lily@MamaZaraZareef said...

semoga atuk khayra cpt sihat spt sediakala ya..mmg sedih klu tgk org tua kite terlantar tak sihat kan..huhu

TiranaAduka said...

salam
Moga lekas sembuh.amin

dya bunga said...

dya pun slow seperti kura2..hihi

lia said...

moga cpt sembuh... amin...

N.Aima K said...

get well soon pakcik!!

lelamaisara said...

semooga ayah dq cepat sembuh...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam..
alhamdulillah...semoga ayahanda sembuh spt sedia kala :)

kinara kinatara said...

moga ayah akak x pape..dan baik2 saja..

Yana Libra said...

moga ayah akak cepat sihat semula~ :)

LYAfrina said...

Moga ayah awk beransur sembuh ye

9n0L4 said...

moge bertambah sihat ye ayahanda nye. ;)

Cinta Misteri said...

Moga ayah DQ cpt2 sembuh sepenuhnya. Harap tk ada apa2 yg membimbangkn.

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan ayang DQ cepat sihat ye ;D

Dayana Bahar said...

Drip asid .. asid apa?? Ayah dah sihat ke skang>???

Si Matatajam said...

Moga Ayah DQ sembuh sepenuhnya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cmna na ayah dh ok belom skang ni

Cik Aini said...

amin..moga ayah DQ kembali sihat seperti biasa..skrg dah sihat ke belum ?