Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 18, 2012

Jum Teka (!)



Assalamualaikum semua.

arini nak main teka² la..lama rasanya tak buat teka² ini..hehee.. ekceli, nak buat tapi belum berksesmpatan.

be4 itu, nak cite sikit la.. kitorg g makan kenduri khatan anak opismate mr. papa. ari khamis aritu, balik kg terus ke tempat kenduri, so makan dah kenyang, cik qhayra pulok tgk taman mini di umah tersebut.. cantek saja. so sempat la ank dara saya berposing..hehee

maklumla dah mmg kaki posing ek..so pantang nmpk tempat cantek lorr..hikhik.


 tengok kemain lagi dia posing ek. suke la dia
hahaaa.. kasi cik qhayra la umum nak teka apa??
 "okeh, semua dah ready ke nak main teka²??"
sekarang mama saya nk umumkan teka² ya..
ready 1.2.3...

cuba teka apakah benda di bawah ini???

peserta terpantas dan tepat akan dikira pemenang.

tiada tarikh tutup selagi pemenang belum ditemui.
apabila pemenang sudah ditemui maka, secara automatiknya
petandingan ditutup.

tiada juga clue.
pandai² la korang teka ek..hahaa

benda alah ini souvenir dari
 tuan & puan umah kenduri khatan yang kitorg pergi.
(*boleh dijadikan clue tak??)
ntah la lu pikirlahh sendiri..

ohya, sebelum tuh, 
saya nk minta tlg jawab servey 
yang terdapat di sidebar kanan blog saya seperti 
image di bawah ini..

jasa baik korang saya ucapkan ribuan terima kaseh


sekian, selamat menjawab.

Thanks For Reading.Like Kalo Suke(!)

30 comments:

Dunia Wilma said...

Wilma rasa name card holder ^_^

izan mama mia said...

beg...

Mrs Velentine said...

mcm wallet...huhu..hahaha...dah jawab survey

Kesuma Angsana said...

coin purse ye !

IntaNBerliaN said...

ok... dah jawab survey :-)

Rai Ourkizuna said...

beg duit syiling yg ketap ketap tu.. hahaha..

Nyue said...

nyue dah jawab yg kat sidebar tuu....huhuhu.....banyak soklan nya..heheheh...

nyue nak jawab teka teki akk dq...jawapan nya CERMIN...yeahhhhh....

Deqla manjew said...

haishh.. apa tu erk? aduhh x pndai la teka2 ni.. tp deqla cuba la erk..beg coins ke? atau bg mekap?? hahaha.. tibai jawab!

Mimie said...

beg syiling kot

Chic Na said...

main teka2 lak ye. cermin kot. huhu..

ok, nk p jwb survey. ;)

Anum said...

bestnya

are_lin@yu said...

kocek ltk kad kot..hehe

ros_reeza said...

dompet syiling :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

nak teka...(",)
purse duit syiling
betui ka?
sebab saya pon pernah dapat

Tihara said...

coin pouch yea
nanti nak jwb survey tu jap :)

Cik Aini said...

ermm
Comei cik Qyaira kita :)

ermmm...rsnya beg duit kecik kot..btul x?

Cik Aini said...

pasal soalan kat si debar tu nti ai jwb ye..pakai tepon ssh..si debar xdak..huhu

tggu blk kulim ye DQ syang..hehe

Che Rosliza Che Mat said...

beg duit kecik..

Nisah Idham said...

saye dah jawab <<

nak teka ni..
ermm tu clutch kot
clutch ni ade cermin ke kat dalam tu kot.

kalao bkn clutch henpon case , ipad ke, samsung ke..

hahahaa
mmg main teka je..

Cik Nur said...

xsempat nak teka...
baru sempat BW ni..huhuhuhu

maaf ye lambat...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok satg nk jwb survey

fieda said...

terlepas sudaa...kalau kak fieda teka beg duit syiling..hihi

kinara kinatara said...

ape ek..??cermin kod kak:)

huhu..

padahal dah tengok jawapan xd..


tahniah kepada pemenang:)

nanieybarnieylurviey said...

Nani jwb survey tu if nani online kt pc nnti :) hehe. Comey qhayra posing!!

Si Matatajam said...

Ala x sempat baru balik umah n baru on9

nik ros said...

comel nyer dia tgh posing.

9n0L4 said...

tak dan nak tekaaaaaaa. huhu.

intanfirdaus247 said...

hehe..kak intan dah baca entry latest so dah tau dah heheh

dya bunga said...

ala..dya terlewat nk teka

lelamaisara said...

nak teka walaupon dah tau jawapannye...

jawapan nye cermin..hahahhahaha